Ankara'da rüzgar ve fırtına hayatı olumsuz etkiledi: Elektrik direği devrildi

Ankara'da Valilik ve Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan rüzgar ve fırtına uyarıları sonrası kentte olumsuz hava koşullarının kendini gösterdiği bir atmosfer oluşturdu.

Ankara'da rüzgar ve fırtına hayatı olumsuz etkiledi: Elektrik direği devrildi
Yayınlanma:

Ankara'da iftar sonrasında başlayan ve zamanla şiddetlenen sağanak yağış,fırtına ve rüzgar trafikte aksamalara neden oldu ve cadde ile sokaklarda su birikintilerine yol açtı.

Talatpaşa Bulvarı'nda bir elektrik direğinin devrilmesi sonucu yol trafiğe kapatıldı. Bölgeye itfaiye ve elektrik şirketinin ekipleri sevk edilerek müdahalede bulunuldu. Ayrıca, Çankaya İlçesi'nde Cebeci Tren İstasyonu yakınlarında da fırtına nedeniyle bir aydınlatma direği devrildi.

750.jpg

Ekipler, devrilen direkten kaynaklanan hafif maddi hasarı olan bir minibüs ve otomobili kaldırarak yolun trafiğe açılmasını sağladı. Sağanak yağış nedeniyle kapalı alanlara sığınan vatandaşlar, yağışın durmasını bekledi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerine bağlı ekipler, yollarda biriken suyun tahliyesi için çalışma yürüttü. Yağışın etkisiyle oluşan su birikintilerinin önlenmesi ve trafik akışının normale dönmesi için yoğun çaba sarf edildi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.