Ankara’da trafik çilesi her noktada! Yoğun trafik kazaları da beraberinde getiriyor

Ankara’da trafik yoğunluğu hem yayalara hem sürücülere zor anlar yaşatıyor. Ankara’da özellikle hafta içi zirveye ulaşan trafik sorunu, kazaları da beraberinde getiriyor.

Ankara’da trafik çilesi her noktada!  Yoğun trafik kazaları da beraberinde getiriyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

ÖZEL HABER: YASİN ŞAHİN

Ankara’da trafik yoğunluğunun çok olduğu noktalardan biri olan Eskişehir Yolu’nda bugün zincirleme trafik kazası yaşandı. Başkent Üniversitesi yakınlarında yaşanan zincirleme kazada 3 araç hasar alırken, trafikte de uzun kuyruk oluştu. Olay yerine gelen ekipler hem kazayla ilgili soruşturma hem de trafiği açma konusunda çalışmalarını sürdürüyor.

Ankara’nın Altındağ ilçesinde bulunan Şehit Teğmen Kalmaz Posta Caddesi ile Anafartalar Caddesi arasında hafta içi neredeyse her saat trafik tıkanıklığı yaşanıyor.

ic.jpg

Ankara'nın merkezi bölgelerinden biri olan Ulus'ta bulunan Şehit Teğmen Kalmaz Posta Caddesi ile Anafartalar Caddesi arasında yaşanan trafik sıkışıklığı, hafta içi neredeyse her saat sürücülerin ve yayaların yaşamını olumsuz etkiliyor.

Trafik yoğunluğu sürücülerin ilerlemesini zorlaştırırken, yayaların da cadde üzerinde hareket etmesini güçleştiriyor. Bu durum, özellikle dükkân sahipleri ve müşterileri için büyük bir sorun teşkil ediyor.

tafaik.jpg

Anafartalar Caddesi ve Şehit Teğmen Kalmaz Posta Caddesi'nin kesiştiği noktalarda yaşanan bu yoğunluk, alışveriş yapmak isteyenlerin ve işlerine yetişmeye çalışanların önünde engel oluşturuyor. Vatandaşlar, sıkışık trafiğin neden olduğu bu sorunlardan şikâyetçi olarak çözüm bekliyor.

Anafartalar dışında Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi ve Sıhhiye'de yaşanan trafik yoğunluğu, Ankaralılara zor anlar yaşatıyor. Başkent’te neredeyse her gün yaşanan trafik yoğunluğu kazaları da beraberinde getiriyor.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.