Ankara'da trafik kazaları: Yenimahalle'de bir genç hayatını kaybetti

Ankara'da farklı ilçelerde çok sayıda trafik kazası yaşandı. Kazalarda ölü ve yaralı varken birçok araç hurdaya döndü.

Ankara'da trafik kazaları: Yenimahalle'de bir genç hayatını kaybetti
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: YASİN ŞAHİN

ANKARA YENİMAHALLE’DE ÖLÜMLÜ KAZA

Başkent Ankara’da çarşamba gecesi yaşanan trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti.

Yenimahalle Batı Bulvarı’nda yaşanan kazada bir aracın direğe çarparak takla attığı ve hurdaya döndüğü görüldü. Kaldırıma çıkan aracın çarptığı direğin de aracın içinde kaldığı ve aracın hurdaya döndüğü kazada 19 yaşındaki şoförün hayatını kaybettiği öğrenilirken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

eq.jpg

Hayatını kaybeden genç ismin Yenimahalle Belediyesi bünyesinde yüzme antrenörü olarak görev yapan Mustafa Baha Çelik olduğu öğrenildi. Çelik’in cenazesi Etimesgut’ta toprağa verildi.

mamaki.jpg

ANKARA’NIN MAMAK İLÇESİNDE BİR ARAÇ TAKLA ATTI

Kazım Orbay Mahallesi’nde bulunan Kazım Orbay ilkokulu önünde bilinmeyen bir sebeple bir aracın takla attığı görüldü. Kazaya olay yerindeki vatandaşlar müdahale ederken araçta maddi hasar meydana geldi. Olayda yaralanma yaşanmadı.

ereflikochisar.jpg

ŞEREFLİKOÇHİSAR'DA 3 YARALI

Ankara’nın güneyinde il merkezine en uzak ilçelerden biri olan Şereflikoçhisar’da iki araç birbirine girdi.

Seyir halindeki iki aracın çarpıştığı kazada 2 aracın da ön tarafında hasar oluştuğu görülürken kazanın caddeye girmeye çalışan aracın dikkatsizliği sebebiyle yaşandığı düşünülüyor. Sol ön tarafında hasar olan araç ile o araçla önden çarpıian aracın ciddi maddi hasarlı olduğu görüldü. Yaşanan feci kazada 3 yaralı olduğu belirtildi. Olay yerine sağlık ekipleri ve polis ekipleri sevk edildi.

cayyolu.jpg

ÇAYYOLU'NDA BİR ARAÇ CAYIR CAYIR YANDI

Ankara Çayyolu’nda bir spor salonunun önünde park halindeki araç alevlere teslim oldu. Bilinmeyen bir sebeple yanan aracın motor kısmında çıkan yangın kısa sürede büyüdü. Olay sonrası araçta maddi hasara meydana gelirken alevler diğer araçlara sıçramadan söndürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.