Ankara'nın Kalbi Kurtuluş Parkı: Vatandaşlar bayram öncesi havanın keyfini çıkarıyor!

Ankara'nın gözde dinlenme ve aktivite noktalarından biri olan Kurtuluş Parkı, baharın tazeliğiyle birlikte ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Son günlerde artan hava sıcaklığı ve ılıman hava, parkı adeta bir ziyaretçi merkezi haline getirdi. Vatandaşlar, hafta sonu ve hafta içi olmak üzere aileleriyle birlikte parkın yeşil alanlarında piknik yapmanın keyfini çıkarıyor.

Ankara'nın Kalbi Kurtuluş Parkı: Vatandaşlar bayram öncesi havanın keyfini çıkarıyor!
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: GÜNSU ÖZMEN

Bayram tatilinin gelmesiyle beraber sıcak havanın da etkisiyle Ankaralılar kendini Kurtuluş Parkı'na attı. Yazdan kalma güzel havayla beraber vatandaşlar parkın atmosferinde keyifli dakikalar geçirdi.

kurtulus6.jpg

Parkın çeşitli noktalarında kurulan piknik alanlarında aileler, bir araya gelerek piknik keyfi yapıyor ve doğanın tadını çıkarıyor. Çocuklar ise oyun alanlarında koşup oynayarak enerjilerini atıyor. Parklara ek olarak koşu alanı ve tenis alanlarıyla sosyal aktivitelerde bulunuluyor.

k5.jpg

Gölet kenarında yürüyüş yapmak isteyenler için ideal bir ortam sunan park, aynı zamanda çiçeklerle bezenmiş yürüyüş yollarıyla da dikkat çekiyor. Bu yolları tercih eden ziyaretçiler, kuş cıvıltıları eşliğinde huzur dolu bir yürüyüş deneyimi yaşıyor.

kurtulus4.jpg

Kurtuluş Parkı, doğa ile iç içe olmak isteyenlerin yanı sıra spor yapmak isteyenler için de çeşitli imkânlar sunuyor. Koşu ve yürüyüş alanlarında sağlıklı yaşamı destekleyen park, sportif aktiviteler için ideal bir ortam sağlıyor.

kurtulus3.jpg

Ankara'nın karmaşasından uzaklaşmak ve stresini atmak isteyenler için mükemmel bir kaçış noktası olan Kurtuluş Parkı, her yaş grubundan ziyaretçiye yıllardır hitap ediyor ve etmeye de devam ediyor. Şehrin içinde doğayla buluşmanın keyfini yaşamak isteyen herkesi, Kurtuluş Parkı'nı keşfetmeye gelebilir.

kurtulus.jpg

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.