Ankara'nın saklı cenneti Kral Havuzu sizi bekliyor

Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde bulunan Kral havuzu, yaz mevsiminde Başkentlilerin serinleme adresi oluyor.

Ankara'nın saklı cenneti Kral Havuzu sizi bekliyor
Yayınlanma:

Başkent Ankara, gizli hazineleriyle birçok güzelliği bünyesinde barındırıyor. Parkları, mağaraları, gölleri ve doğa harikası mekânlarıyla birbirinden eşsiz manzaraya ev sahipliği yapan Ankara keşfedilmeye devam ediyor.

Her bir ilçesinde farklı özellikleri bulunan Başkent'te her yaş grubuna göre gidilecek çokça mekân yer alıyor. Bunlardan biri olan ve merkeze 70 kilometre mesafede bulunan Kızılcahamam'daki Kral Havuzu, sıcak yaz mevsiminde serinlemek isteyenler için keşfedilmeyi bekliyor.

Doğal güzelliğiyle ve mistik ortamıyla misafirlerine keyifli anlar yaşatan Kızılcahamam, özellikle yaz günlerinin vaz geçilmezi olan havuzlarıyla da dikkati çekiyor.

kralhavuzu4.jpg

ŞEHRİN STRESİNDEN VE SICAK HAVADAN KURTULUN

Kızılcahamam'daki Kral Havuzu, ailelere hafta sonu sıcağından ve şehrin stresinden kurtulmak için alternatif sunuyor. Bölgede kamp, mangal keyfi ve piknik yapabilme imkânı da bulunuyor. Doğada saklanmış izlenimi veren ve eşsiz konumuyla misafirlerine keyifli anlar yaşatan Kral Havuzu, mistik ortamıyla Akdeniz tatilini aratmıyor.

kralhavuzu3.jpg

SÜLEYMAN ACAR'DAN DAVET

31 Mart seçimlerinde güven tazeleyen Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla vatandaşları bu eşsiz mekânı keşfetmeye davet etti.

Başkan Acar, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Bu haftaki rotanız; Yine Kızılcahamam olsun diyerek, Dağlardan süzülerek gelen güzellik Kral Havuzu. Mini şelale havasına sahip Kral Havuzu, mistik ortamıyla şehrin stresinden uzaklaşıp aileniz ve dostlarınızla gelebileceğiniz, doğayla iç içe, güzel bir hafta sonu tercihi sunuyor. Sağlıklı ve mutlu bir hafta sonu diliyorum."

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.