Başkent trafik kazalarıyla uğraşıyor!

Ankara'da her gün trafik kazası haberleri gelmeye devam ediyor. Şehrin trafiğini aksatan ve araçlarda hasara yol açan kazalar bugün de Batıkent ve Turan Güneş Bulvarında meydana geldi.

Başkent trafik kazalarıyla uğraşıyor!
Yayınlanma:

Ankara'da gün içinde birçok farklı noktada trafik kazaları meydana geldi. Hemen hemen her gün yaralanmalarla veya hasarlarla sonuçlar kazalar Başkentlilerin korkulu rüyası oldu. Başkentte bugün de Batıkent ve Ankara'nın merkezi Turan Güneş Bulvarından kaza haberleri geldi.

BAŞKENTTE AYNI YERDE 2 FARKLI KAZA

Başkentte ilk kaza öğleden sonra Batıkent Mesa'da gerçekleşti. Vatandaşların çektiği görüntülerde bir aracın Mesa önünde devrildiği bilgisine ulaşıldı. Olay yerine gelen ekipler tarafından kaldırılan araçta hasar meydana gelirken, sürücünün durumu ise bilinmiyor.

bati.jpg

Ankara'da meydana gelen diğer kazalar da Turan Güneş Bulvarında Tapu Kadastro Binasının önünde gerçekleşti. Yarım saat arayla aynı alanda olan kazalar başkentte trafiğin kısa süreli aksamasına neden oldu. İlk kaza farklı yönlerden gelen araçların u dönüşünde çarpışmasıyla yaşandı. Kazada araçlar hasar alırken, yaralıların olmadığı bilgisine ulaşıldı.

Diğer kaza ise aynı yerde ilk kazanın yaşanmasının ardından yarım saat sonra gerçekleşti. Gri bir araçla taksinin çarpıştığı yolda trafik aksadı diğer araçlar ilerlemekte zorluk çekti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.