Fethi Yaşar, yeni dönemin startını verip meclisi topladı

​​​​​​​Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Belediye Meclisini toplayarak yeni dönemin yol haritasını belirledi. ​​​​​​​İlk oturumda komisyonların yanı sıra Yenimahalle Belediye Meclis Başkanvekilleri ve Divan Katip Üyeleri belirlendi.

Fethi Yaşar, yeni dönemin startını verip meclisi topladı
Yayınlanma:

Yenimahalle Belediye Meclisi, Fethi Yaşar başkanlığında yeni dönemin ilk toplantısını yaptı. Toplantıda yapılan seçimlerde Yenimahalle Belediye Meclisi Birinci Başkanvekili Hüseyin Kaya olurken, İkinci Başkanvekili ise Alime Güney seçildi.

BİRLİK MESAJI

Divan Katipliğine Fatma Sinem Kılıçarslan, Ali Cem Yıldız, Feride Kaplan ve Seher Yetimoğlu seçilirken; bir yıllık daimî encümen üyeliklerine de Ali Coşkunyürek, Aydın Canbolat ve Zekai Yetkin seçildi. İhtisas komisyonlarının seçimleri de yapıldı.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, yaptığı konuşmada, “Ülkemiz yeni bir yerel seçim sürecini hep birlikte yaşadı. Vatandaşlarımızın demokratik hakkını kullanması ile gerçekleştirilen seçimlerin Cumhuriyet'in başkenti Ankara’ya, ilçemize ve tüm ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." dedi.

ymk.jpg

Muhalefeti ile iktidarı ile Yenimahalle’ye hizmet edecekleri sözü veren Başkan Yaşar, "Yenimahalle’nin sorunlarını çözmek için hep birlikte, el birliği ile çalışacağız. Bugüne kadar yaptığımız çalışmaları ve eksik olduğumuz noktaları bölgede yaptığımız değerlendirmeler sonucunda daha iyi öğrenme fırsatı bulduk." diye konuştu.

Yenimahalle'deki eksiklerin giderilmesi için gayret edeceklerini vurgulayan Fethi yaşar, konuşmasını şöyle tamamladı: "Eksiğimiz varsa tamamlayacağız ve yapılması gerekenleri hep birlikte yapacağız. Yeni dönemin hepimize hayırlı uğurlu olmasını diliyor, yeni seçilen arkadaşlarımızın da başarılı olacağını umut ediyorum.”

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.