Harput Konağı Hacı Bayram’da

Ankara’nın tarihi yapılarını bünyesinde barındıran Ulus semti yeni bir lezzet durağına daha kavuştu. Başta Elazığ yöresinin lezzetlerini ve damak tadını Ankaralılarla buluşturan Harput Konağı yöresel lezzetlerin yanı sıra pide ve kebap çeşitleri ile büyük

Harput Konağı Hacı Bayram’da
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara’nın tarihi yapılarını bünyesinde barındıran Ulus semti yeni bir lezzet durağına daha kavuştu. Başta Elazığ yöresinin lezzetlerini ve damak tadını Ankaralılarla buluşturan Harput Konağı yöresel lezzetlerin yanı sıra pide ve kebap çeşitleri ile büyük ilgi görüyor. Başkentlilerin uğrak yerlerinden birisi haline gelen Harput Konağı Elazığ yöresine ait lezzetleri, mistik havası ve tarihi esintisiyle Hacı Bayram-ı Veli Camisi’nin yanında eşsiz manzarası ile Harput Konağı’nın Elazığ yöresine ait yöresel lezzetlerle damaklarda unutulmaz tat bırakıyor.
Harput Konağı Müdürü Kerem Adar konuyla ilgili olarak şu ifadelere yer veriyor, “Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak gerekli özeni ve ihtimamı en üst seviyede tutuyoruz. Buraya gelen davetlileri müşteri değil misafirimiz olarak görüp ona göre hizmet kalitemizle onları evlerine mutlu bir şekilde gönderiyoruz” ifadelerini kullandı.

dsc_0057.jpg

MUTLAKA DENENMESİ GEREKEN LEZZET "PALU TAVASI"

Harput Konağı Genel Müdürü Zafer Turan da, “Harput Konağı”nı Ankara genelinde yeni şubeler açarak Başkentlilerin beğenisine sunmayı hedeflediklerini ve Harput Konağı’na yolunuz düştüğünde özellikle Elazığ’ın “Palu tavası’nı tatmanızı öneriyoruz” dedi.
Ayrıca ülkemizi yerli gururu olan başta şeker ve çikolata olmak birçok ürün gamında ihracat şampiyonu olan Torku’nun, Harput Konağı üst katında müşterilerimize eşsiz lezzetlerini sunacağı Torku Döner’de çok yakında hizmete girerek Ankaralılara dönerin en lezzetlisini tattıracak.

dsc_0072.jpg

dsc_0066.jpg
 

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.