Mesut Özarslan, 30 yıl sonra Keçiören Belediyesini nasıl aldığını anlattı

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, göreve gelir gelmez Keçiören Belediyesine T.C. ibaresini ekledikleri o görüntüleri canlı yayında değerlendirdi.

Mesut Özarslan, 30 yıl sonra Keçiören Belediyesini nasıl aldığını anlattı
Yayınlanma:

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, katıldığı bir canlı yayın programında seçim başarısını ve yapacaklarını anlattı.

Özarslan, Now'da katıldığı canlı yayında belediye başkan adaylığı sürecini ve Keçiören'i değerlendirdi. Özarslan, "Hak, hukuk ve adaletten yanayız. Her zaman bunun yanında olmaya devam edeceğiz." dedi.

Keçiören Belediyesinin 30 yıl sonra CHP'ye nasıl geçtiğini anlatan Özarslan, "Biz inanan karolarız. Sayın Mansur Yavaş Başkanım önerdi ve biz de geldik çalıştık. Mansur Başkan'ın gözündeki inanç ve bizim ona olan sadakatimiz ile Keçiören'i analiz ettik. İnsanalar burada yeniliklere açıktı, bunu çok net gördük. Oturup bunları çalıştık, muhtarları dinledik, STK'ları dinledik, sokağa caddeye indik, esnafla buluştuk, ortaya 60 proje çıkardık. Keçiören'in bunlarla tanışma vakti geldi diyerek bunları anlatmaya başladık. Uygulanabilir projelere insanlar inanmaya başladı." diye konuştu.

mesut-ozarlsan.jpg

MİLLİYETÇİ VE MUHAFAZAKÂR BİRİYİM

Adaylar arasında milliyetçi aday olmadığını belirten Özarslan, "Mevcutta orada ülkücü Türk milliyetçi aday gösterilmedi. Bizim de köken olarak Türk ve muhafazakar bir yapımız var. Keçiören bizi çok tanımıyordu ama biz gece gündüz demeden çalıştık." şeklinde konuştu.

CHP yönetiminin de kendisine inandığını, teşkilatların destek verdiğini belirten Mesut Özarslan, "Önemli olan insanların bize inanması ve bizim de insanları mahcup etmemek için çalışmamızdır." dedi.

Keçiören Belediyesinde T.C. tabelasının basit bir iş olmadığını vurgulayan Özarslan, "Bundan rahatsız olmak neyin nesidir?" diye sordu.

Keçiören Atatürk Cumhuriyet Kulesi hakkında da değerlendirme yapan Mesut Özarslan, "Biz yapılanı yıkma taraftarı değiliz. Orası için de bir formül bulacağız." şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.