Çankaya ve Pursaklar'da maddi hasarlı kazalar!

Ankara'nın Çankaya ve Pursaklar ilçelerinde meydana gelen trafik kazalarında can kaybı yaşanmazken, araçlarda maddi hasar oluştu.

Çankaya ve Pursaklar'da maddi hasarlı kazalar!
Yayınlanma:
Güncelleme:

ÖZEL HABER: ESRA SARI

Ankara’nın Pursaklar ilçesinde seyir halindeki bir otomobil, kontrolden çıkarak kaza yaptı. Olay, Pursaklar ilçesinin Yunusemre Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kazada, can kaybı yaşanmazken, araçta maddi hasar oluştu. Çarpmanın etkisiyle otomobil hasar aldı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

ekran-goruntusu-2024-02-24-110208.png

ÇANKAYA'DA İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI!

Ankara’da diğer bir kaza ise Çankaya’da yaşandı. Olay, Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nde meydana geldi. Öğrenilen bilgiye göre, seyir halindeki otomobil, karşı şeritten gelen otomobile çarptı.

ekran-goruntusu-2024-02-24-111426.png

Kazada, can kaybı yaşanmazken, araçlar ise hasar aldı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, hastanelere kaldırılırken kazayla ilgili de soruşturma başlattı.

ekran-goruntusu-2024-02-24-115541.png

Ankara-Eskişehir yolunda da trafik kazası meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kızılay istikametinde seyir halinde olan otomobil kontrolden çıktı. Kazada, can kaybı yaşanmazken, araçta maddi hasar oluştu. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı öğrenildi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.