Şereflikoçhisar'da Memiş Çelik ne yaptı, Mustafa Koçak ne vaat etti?

31 Mart yerel seçimlerinden sonra belediye başkanı değişen ilçelerden biri de Şereflikoçhisar oldu. Önceki dönemde AK Partili Memiş Çelik tarafından yönetilen Şereflikoçhisar'da önceki dönem hangi projeler hayata geçirildi, şimdi ise Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) sıralarından seçimi kazanan Mustafa Koçak'ın vaatleri neler? Detaylar haberimizde...

Şereflikoçhisar'da Memiş Çelik ne yaptı, Mustafa Koçak ne vaat etti?
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: ESRA SARI

Ankara'nın merkezine 154 kilometre uzaklıkta olan Şereflikoçhisar, yerel seçimde AK Parti'nin kalesi olmaktan çıktı. Uzun yıllardır AK Parti tarafından yönetilen Şereflikoçhisar, 31 Mart'ta Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) geçti.

Cumhur İttifakı Adayı Memiş Çelik'i büyük bir hezimete uğratan CHP’li Mustafa Koçak, yüzde 60.07 oy alarak Şereflikoçhisar Belediye Başkanı seçildi. Peki, Eski Belediye Başkanı Memiş Çelik, belediye başkanı olduğu dönemde Şereflikoçhisar'da hangi projeleri hayata geçirdi? CHP'li Yeni Başkan Mustafa Koçak'ın ise ilçeye neler yapacağı merak konusu.

MEMİŞ ÇELİK ŞEREFLİKOÇHİSAR'DA NE YAPTI?

2019 yılında düzenlenen yerel seçimlerde AK Parti adayı Memiş Çelik yüzde 57,29 oy oranı ile Belediye Başkanı seçilmişti. Ankara'nın en hızla gelişen ilçelerinden biri olan Şereflikoçhisar'da bir dönem belediye başkanlığını yürüten Çelik, görevi sürecinde ilçeye birçok hizmet kazandırdı. Şereflikoçhisar'da birçok projeyi hayata geçiren Çelik, ilçeye çok sayıda park ve mesire alanı kazandırarak ilçenin çevre düzenlemesine önem verdi. İlçede yaşayan kadın ve çocukların ihtiyaçları gidermeye çalışan Çelik, ilçenin birçok mahallesine oyun alanları, park ve hanımlar lokali açtı.

CHP'Lİ MUSTAFA KOÇAK'IN VAATLERİ NELER?

Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Mustafa Koçak, seçim döneminde Şereflikoçhisar'a birçok vaatte bulundu. Belediye başkanı seçildiği takdirde eşit ve adaletli bir yönetim anlayışıyla hareket edeceğini belirten Koçak, "Ötekileştirmeyen bir yönetim anlayışıyla ilçeyi yöneteceğim." demişti.

"ANKARA'YI ÜRETİMİN DE BAŞKENTİ YAPACAĞIZ"

Şereflikoçhisar'da tarım ve hayvancılığın daha da gelişmesi için birçok projeyi hayata geçireceğinin sözünü veren Koçak, "Ankaralı üreticilerimiz kazanacak ,ülkemiz kalkınacak. Şereflikoçhisar’ı daha başka, daha güzel yapacağız. Kararlıyız, Ankara'yı üretimin de Başkenti yapacağız. İlmek ilmek 'huzur ve güveni' bu topraklara işlemeye devam edeceğiz." ifadelerini kullanmıştı.

Seçim döneminde sürekli sahaya inen ve vatandaşların taleplerini dinleyen Koçak, Şereflikoçhisarlılara gece gündüz ilçe için çalışacağının sözünü vermişti.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.