Sincan Park çok yakında açılıyor!

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'ın önderliğinde yürütülen büyük çaplı bir projenin meyvesi olan Sincan Park, 18 Mayıs'ta açılacak.

Sincan Park çok yakında açılıyor!
Yayınlanma:

Sincan Park, 300 bin metrekarelik bir alanda bataklıktan modern bir alana dönüştürüldü. Çocuklar için özel animasyonlar ve etkinliklerle parkın açılışı yapılacak. Akşam saatlerinde ise ünlü Manga grubunun konseriyle Sincanlılar coşkulu bir eğlence yaşayacak. Etkinlikler 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda da devam edecek.

GELECEK NESİLLERE DAHA YEŞİL BİR ÇEVRE BIRAKILACAK

Çevre dostu bir yaklaşımla tasarlanan Sincan Park, vatandaşlar tarafından tam not alıyor. Akıllı enerji sistemleriyle donatılan park, çevreci aydınlatma ve sulama sistemleriyle çalışıyor, böylece az su kullanarak maksimum verimlilik sağlanıyor. Murat Ercan'ın çevre hassasiyetiyle şekillenen bu proje, gelecek nesillere daha yeşil ve sağlıklı bir çevre bırakma hedefini taşıyor.

sincan.jpg

Sincan Park, özellikle aileler ve çocuklar tarafından büyük bir ilgi görüyor. İçerisinde büyük bir oyun parkı bulunan park, çocukların keyifli vakit geçirmesine olanak tanırken, gençler de çeşitli spor faaliyetleriyle sosyalleşme imkanı buluyor. Parkta bulunan mesire yerleri, spor sahaları, bisiklet ve yürüyüş yolları gibi alanlar, her yaş grubundan insanın ihtiyaçlarını karşılıyor.

park.jpg

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, "Muhteşem dönüşüm hikayesine yakinen şahitlik etmek isteyen tüm Ankaralıları 18 Mayıs'ta Sincan Park'ın açılışına bekleriz." şeklinde bir davet yaparak vatandaşları bu özel günlerine davet ediyor.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.