Veysel Tiryaki'den temizlik işçilerinin eylemi hakkında açıklama!

Altındağ Belediyesi Başkanı Veysel Tiryaki, Belediye Meclisi'nin toplandığı gün temizlik işçilerinin yaptığı eylem ile ilgili sosyal medyadan açıklama yaptı.

Veysel Tiryaki'den temizlik işçilerinin eylemi hakkında açıklama!
Yayınlanma:

Altındağ Belediyesi'nde, yeni seçilen yönetimin göreve başlamasının ardından 8 Nisan'da yaşanan temizlik işçilerinin yasalara aykırı biçimde gerçekleştirdiği eylem sonrası Tiryaki açıklama yaptı.

Yapılan açıklamada, işçilerin habersiz başlattığı ve yasalara aykırı olan bu eylemin, belediye yönetimini derinden üzdüğü vurgulandı.

Altındağ Belediyesi'nin resmi açıklamasında, 8 Nisan Pazartesi günü yaşanan temizlik işçilerinin yasal olmayan iş bırakma eylemiyle ilgili kamuoyuna duyuru yapıldı. Açıklamada, bu tür eylemlerin yasalara uygun olmadığı ve kamu hizmetlerinin aksamasına neden olduğu belirtildi.

Yapılan açıklama ile, belediye yönetiminin bu tür eylemlere karşı net bir duruş sergilediği ve yasalara uygun şekilde işleyişin sağlanması için gerekli adımların atılacağı vurgulandı. Altındağ Belediyesi'nin, halka hizmet etme sorumluluğuyla hareket ettiği ve bu tür olumsuz durumların yaşanmaması için çaba gösterdiği ifade edildi.

Altındağlılar için hizmetlerin aksamaması ve kamu düzeninin sağlanması adına belediye yönetiminin kararlılıkla hareket ettiği belirtilen açıklama, kamuoyunun dikkatine sunuldu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.