Emekliler ne kadar alacak? Emeklilere 5 bin TL ne zaman ödenecek? Emekliye zam belli oldu mu? 5 bin TL’den kimler faydalanacak!

Emeklilerle ilgili maaş ve zam durumu uzun süredir gündemde yer tutuyordu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan emeklilere 5 bin TL ödeme yapılacağını duyurdu. Emeklilerle ilgili verilen müjdeden sonra emeklilere 5 bin TL ne zaman ödenecek, Emekliler kaç para alacak, emekliye zam ne zaman gelecek soruları merak edilmeye başlandı.

Emekliler ne kadar alacak? Emeklilere 5 bin TL ne zaman ödenecek? Emekliye zam belli oldu mu?  5 bin TL’den kimler faydalanacak!
Yayınlanma:

Emekliler ne kadar alacak? Emeklilere 5 bin TL ne zaman ödenecek? Emekliye zam belli oldu mu? Emekliye 5 bin TL’den kimler faydalanacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe’de yapılan kabine toplantısı sonrası merak edilen emekli maaşları ile ilgili kararı açıkladı.

TEK SEFERLİK 5 BİN TL

Erdoğan, Yaptığı açıklamada, “emeklilerimize bir defaya mahsus olmak üzere 5 bin lira ödeme yapmayı kararlaştırdık. Ödemeler kasım ayının ilk yarısı itibariyle hesaplara yatırılacak. Yılbaşında emeklilerimizin durumunu tekrar gözden geçirecek inşallah o zamanda her türlü fedakarlığı sergileyeceğiz.” İfadelerine yer verdi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.