Aslı Enver kaç yaşında? Aslı Enver evli mi? Aslı Enver nereli?

Aslı Enver tekrar gündemde ki isim haline geldi. Peki Aslı Enver kaç yaşındadır? Aslı Enver kimin ile evlidir? Özel hayatı ile gündemden düşmeyen Aslı Enver kaç yaşında?

Aslı Enver kaç yaşında? Aslı Enver evli mi? Aslı Enver nereli?
Yayınlanma:

Aslı Enver, 10 Mayıs 1984 Londra, İngiltere doğumlu Türk oyuncudur. Aslı Enver, 39 yaşındadır. Eğitim için Londra'ya taşınan Kıbrıslı Türk bir baba ile Türk bir annenin ikinci çocuğudur. Enver, ailesiyle birlikte Türkiye'ye taşınmadan önce ilk 12 yılını Londra'da geçirdi. Başlangıçta ülke değişikliği ile mücadele etti ancak oyunculuk tutkusunu annesinin teşvikiyle buldu ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi'ne gitmeye başladı.

ASLI ENVER KARİYERİ

Enver, Pera Güzel Sanatlar Lisesi ve Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Kariyerine TRT'de yayınlanan bir sitcom dizisinde küçük bir rolle başladı ve ardından 'Ayna' adlı bir kısa filmde oynadı. Enver, Kanal D'de yayınlanan "Kavak Yelleri" adlı gençlik dizisindeki Mine Ergun rolüyle tanınmaya başladı. Daha sonra "Hayat Bilgisi" ve "Suskunlar" dizilerinde rol aldı. 2013 yılında D Yapım'ın Kanal D için hazırladığı "Kayıp" dizisinde Özlem Albayrak rolünü oynadı.

Enver, 2015 yılında "Bana Artık Hicran De" ve "Mutlu Ol Yeter" dizilerinde başrol oynadı. , ayrıca Dolunay Soysert ile birlikte "Personel" adlı oyunda Emma'yı canlandırdı.

ASLI ENVER ÖZEL HAYATI

2012 yılında oyuncu Birkan Sokullu ile evlenen Enver, 2015 yılında boşandı. Dolunay Soysert ve Nilay Sorguven ile yakın arkadaş. 2016 yılında Enver, 2015 yılında "Kardeşim Benim" filminde başrol oynadığı şarkıcı Murat Boz ile birlikte olduğunu açıkladı. Ancak 6 Mayıs 2017'de ayrıldılar.

ASLI ENVER KOCASI KİM?

Ünlü Oyuncu Aslı Enver, uzun süredir birlikte olduğu Berkin Gökbudak ile 12 Kasım 2022 tarihinde evlendi.

ASLI ENVER'İN KOCASI NE İŞ YAPIYOR?

Berkin Gökbudak, 1 Ocak 1983 yılında İstanbul, Türkiye'de doğdu. Lisans eğitimini Sabancı Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünde, yüksek lisans eğitimini Galatasaray Üniversitesi Pazarlama İletişimi Yönetimi bölümünde tamamlamıştır. Gökbudak şu anda bir ilaç firmasında ürün yönetimi, global ürün yönetimi, iş analitiği, müşteri ilişkileri ve satış etkinliğinden sorumlu iş birimi lideri olarak çalışmaktadır.

Aslı Enver ve Berkin Gökbudak çiftinin bir kız çocuğu var.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.