CHP Genel Başkan Yardımcısı Nazlıaka: Erken seçimi dillendirmek doğru değil

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen partiler arası bayramlaşma programı kapsamında, erken seçimi dillendirmenin doğru olmadığı kanaatini taşıdıklarını belirtti. Nazlıaka, "Çünkü bu, halkımıza karşı da onlardan oy isterken öyle bir vaatte bulunmadığımız için ikircikli bir tavır sergilemek olur diye düşünüyoruz" dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Nazlıaka: Erken seçimi dillendirmek doğru değil
Yayınlanma:

Partiler arası bayramlaşma programı çerçevesinde CHP Genel Merkezi'ni ziyaret eden siyasi parti heyetlerini ağırlayan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, konukların Ramazan Bayramı'nı kutladı ve bayramların birlik, beraberlik duygularının pekiştiği günler olduğunu belirtti.

Nazlıaka, AK Parti, DSP, Vatan Partisi, DEM Parti, İYİ Parti, BBP, Demokrat Parti, MHP, Saadet Partisi ve Anavatan Partisi heyetlerini ağırladı. AK Parti heyetinin ziyaretinde, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e geçirdiği ameliyatlar nedeniyle geçmiş olsun dileklerini ileten AK Parti MKYK Üyesi Hasan Sert, Türkiye'nin ve dünyanın zor bir dönemden geçtiğini belirterek, halkın ve tabanın yaşadığı sıkıntıları görüp çözüm getirmenin önemine vurgu yaptı.

Nazlıaka ise seçimlerden birinci parti olarak çıktıklarını ve sorumluluklarının arttığını belirtti. İsrail ile ihracat konusunda alınan kısıtlama kararına da değinen Nazlıaka, bunun yerinde bir karar olduğunu ifade etti.

DSP, Vatan Partisi, DEM Parti ve diğer siyasi partilerin heyetlerini ağırlayan Nazlıaka, her bir ziyarette partiler arası iş birliğinin önemine dikkat çekti. Emeklilerin, işçilerin, asgari ücretle çalışanların, işsizlerin geçim sıkıntılarına da değinen Nazlıaka, bu sorunların gelecek bayramda son bulmasını diledi.

Partiler arası bayramlaşma programının ardından konuklara çiçek ve çikolata verilirken, CHP'de misafirlere çay, kahve ve çikolata ikram edildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.