Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: Orta Vadeli Programı uygulamakta kararlıyız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Sergi Salonu'nda Emniyet, Jandarma ve Sahil Güvenlik mensupları ile bir araya gelerek iftar programında konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: Orta Vadeli Programı uygulamakta kararlıyız
Yayınlanma:

Konuşmasında, içinde bulunulan mübarek günlerde şehitleri rahmetle andığını belirten Erdoğan, Beşiktaş'taki gece kulübü yangınında hayatını kaybedenler için başsağlığı diledi ve olayla ilgili sorumluların hesap vereceğini vurguladı.

31 Mart yerel seçimlerine de değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçimlerin demokrasinin gücünü ve Türk demokrasisinin olgunluğunu gösterdiğini ifade etti. Seçim sonuçlarının, milli iradenin yanı sıra bazı ithamların asılsız olduğunu da ortaya koyduğunu belirtti ve bu sürecin Türk demokrasisinin kazanımı olduğunu vurguladı.

Erdoğan, terörle mücadelede kararlılıkla devam edileceğini ve terör örgütlerinin Türkiye'nin düşmanı olduğunu söyledi. Terörle mücadelenin demokratikleşme ve ekonomik kalkınma süreçlerinden ayrı düşünülemeyeceğini dile getirdi.

Ayrıca, Orta Vadeli Program ve 12'nci Kalkınma Planı'nın uygulanmasına kararlılıkla devam edileceğini ve enflasyonun düşüş trendine gireceğini belirtti. Terörle mücadelede de kararlılıkla devam edileceğini vurgulayan Erdoğan, hukuktan ve devlet otoritesinden üstün görenlere müsamaha gösterilmeyeceğini ifade etti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.