İYİ Parti'den Meral Akşener- Erdoğan görüşmesine yönelik açıklama: Erdoğan'ın 'Görevde kal' dediği iddia edilmişti

İYİ Parti, Genel Başkan Meral Akşener ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasındaki telefon görüşmesine ilişkin bir açıklama yaptı

İYİ Parti'den Meral Akşener- Erdoğan görüşmesine yönelik açıklama: Erdoğan'ın 'Görevde kal' dediği iddia edilmişti
Yayınlanma:

Partinin resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, görüşmenin bayramlaşma amacıyla gerçekleştirildiği ve bu kapsamda herhangi bir içeriğin dışında bir konunun görüşülmediği belirtildi.

Açıklamada, dün gerçekleşen bayramlaşma programı sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Akşener arasında nezaket gereği yapılan telefon görüşmesine yönelik ortaya atılan gerçek dışı haber ve iddiaların doğru olmadığı vurgulandı. Görüşmenin sadece bayram sevincini paylaşma amacı taşıdığı ve herhangi bir başka içeriğin bulunmadığı ifade edildi.

İYİ Parti'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, söz konusu haberlerin partinin kurumsal yapısına zarar verme amacı güttüğü ve organize bir şekilde yayıldığı belirtilerek, bu tür algı operasyonlarına karşı kamuoyundan gerekli hassasiyetin gösterilmesi çağrısında bulunuldu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Meral Akşener'in yola deva etmesini istemesi sonrası Erdoğan'ın da Akşener'e aynı teklifi yaptığı iddia edilmişti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.