"Mahzen-33" ile suç örgütlerine ağır darbe!

İstanbul'un çeşitli ilçelerinde gerçekleştirilen "Mahzen-33" operasyonlarında İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın verdiği bilgiye göre 16 şüpheli yakalandı.

"Mahzen-33" ile suç örgütlerine ağır darbe!
Yayınlanma:

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şüphelilerin çeşitli suçlara karıştığının tespit edildiğini belirtti. Bu suçlar arasında yağma, iş yeri kurşunlaması, silah bulundurma, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma, uyuşturucu imalatı ve ticareti, tehdit ve hakaret yer alıyor.

''HEPSİNİ TEK TEK YAKALAYIP ADALETE TESLİM EDECEĞİZ."

Operasyonların, 22-26 Nisan tarihleri arasında İstanbul genelinde gerçekleştirildiği ifade edildi. Bakan Yerlikaya, operasyonların halkın desteği ve duasıyla organize suç örgütlerinin kökünü kazımaya yönelik olduğunu vurgulayarak, "Sokaklarımızda barınamayacaklar. Hepsini tek tek yakalayıp, adalete teslim edeceğiz." dedi.

Şüphelilerin, operasyonlar sırasında çeşitli suç eylemlerine karıştıkları belirtildi. Pendik'te patlayıcı mühimmat ile yakalandıkları, Beşiktaş'ta bir iş insanının tehdit edilmesi eylemini gerçekleştirdikleri, Esenyurt'ta iş yeri kurşunlaması yaptıkları, ve Gaziosmanpaşa'da "Kişiyi Kaçırma, Hürriyetinden Yoksun Kılma" suçunu işledikleri tespit edildi.

Operasyonlar sırasında el bombası, AK-47 uzun namlulu silah, 2 ruhsatsız tabanca, muhtelif miktarda uyuşturucu madde ve çalıntı motosiklet ele geçirildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.