CHP lideri Özel'den Erdoğan'a bayram telefonu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, siyasi partilerin genel başkanları ve grup başkanlarını telefonla aradı.

CHP lideri Özel'den Erdoğan'a bayram telefonu
Yayınlanma:
Güncelleme:

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı arayarak bayramını kutladı. Özel,31 Mart 2024 yerel seçiminden sonra yaptığı konuşmada devletin makamlarına saygılı olacağını ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı da arayarak bayramını kutlayacağını açıklamıştı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP'nin önceki Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu, Altan Öymen, Hikmet Çetin ve Murat Karayalçın ile telefonda görüştü. Özel, görüşmelerinde önceki genel başkanların ve ailelerinin Ramazan Bayramı'nı kutladı ve iyi dileklerini iletti.

Özel, ayrıca 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer ile de görüşerek, Sezer ailesinin Ramazan Bayramı'nı kutladı.

CHP'den yapılan açıklamaya göre, Özgür Özel, Ramazan Bayramı nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Numan Kurtulmuş'un yanı sıra AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan, DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Saadet Partisi Grup Başkanı Selçuk Özdağ, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, TİP Genel Başkanı Erkan Baş, DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, DSP Genel Başkanı Önder Aksakal ve Emek Partisi Genel Başkanı Seyit Aslan ile telefonda görüştü.

Özel, görüşmede, partilerin tüm üyeleri ve liderleri ile ailelerinin Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.