Husumetli aileler çatıştı: 2 yaralı

Pamukova ilçesinde, Yenice Mahallesi'nde yaşanan olayda, iki aile arasında çıkan silahlı kavgada biri kadın olmak üzere toplamda 2 kişi yaralandı.

Husumetli aileler çatıştı: 2 yaralı
Yayınlanma:

N.A. isimli şahıs, eşi ve çocuğuyla birlikte Atatürk Bulvarı’nda yürürken, daha önceden aralarında husumet bulunan M.S. ve eşi G.S. (32) ile karşılaştılar.

İki taraf arasında başlayan tartışma, kısa sürede silahların da kullanıldığı bir kavgaya dönüştü. N.A. ve M.S’nin belirli bir mesafe aldıktan sonra birbirlerine karşılıklı olarak ateş etmeleri sonucunda, N.A. ve G.S. yaralandı.

Ayrıca, atılan mermilerden bazıları yol kenarındaki su borusuna, park halindeki bir otomobile ve bir iş yerine isabet etti.

Olayın bildirilmesi üzerine, sağlık ekipleri ile polisler hızla olay yerine sevk edildi. Yaralılar, Pamukova Devlet Hastanesi'nde ilk müdahalelerinin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildiler.

Polis ekipleri, olayda kullanılan silahla birlikte M.S’yi de yakaladılar.

Olay anı, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, iki ailenin karşılaşması ve birbirlerine ateş etmesi anları yer alıyor.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.