Gençlerbirliği'nde kıran kırana maç

Gençlerbirliği, pazartesi günü oynayacağı Galatasaray maçının hazıklıklarını ara vermeden sürdürüyor. Kırmızı siyahlı ekibin son antrenmanı kıran kırana taktik maça sahne oldu. Futbolcuların hırsı ve azmi teknik direktör Ümit Özat’ın yüzünü güldürdü.

Gençlerbirliği'nde kıran kırana maç
Yayınlanma:
Güncelleme:

Spor Toto Süper Ligde Pazartesi günü haftanın kapanış maçında Ankara 19 Mayıs Stadı’nda Süper Ligin lideri Galatasaray’ı konuk edecek olan Gençlerbirliği hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde teknik direktör Ümit Özat yönetiminde yapılan antrenmana ısınma koşusu ve hareketleriyle başlayan futbolcular, daha sonra taktik çalışmaya geçti. Yaklaşık 1,5 saat süren antrenman, koşu çalışmasıyla tamamlandı.

KIRAN KIRANA TAKTİK MAÇI

Galatasaray maçının taktik çalışmasının yapıldığı antrenmanda futbolcuların hırslı ve istekli olması Ümit Özat’ın yüzünü güldürdü. Taktik maçında futbolcuların yaptığı güzel hareketlerin yanı sıra ortaya konulan mücadele umut verdi. Öte yandan son antrenmana tedavisi süren Ahmet İlhan antrenmana katılmazken, Jailton takımla birlikte çalışmalara başladı. Kırmızı siyahlılar basına kapalı yapacağı antrenmanla Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürecek.

ÜMİT ÖZAT’TAN UYARI

Kırmızı siyahlı ekibin teknik direktörü Ümit Özat, Galatasaray taktik maçının çalışıldığı son antrenmanda futbolcularını sık sık uyardı. Taktik maçta zaman zaman oyunu durduran ve futbolcularına sarı kırmızılı ekip karşısında futbolcularının yapmalarını istediği hareketleri kendisi gösterdi. Özat, zor bir maça çıkacaklarını ifade ederek bu maçı kazanmaktan başka çarelerini olmadığını futbolcularına anlattı.

BİLETLER SATIŞTA

Gençlerbirliği Kulübü Yönetim Kurulu haftanın kapanış maçında Ankara 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak olan maçının biletlerinin satışa çıktığını ve bilet fiyatlarını açıkladı. Buna göre bilet fiyatları şu şekilde olacak; Maraton Tribünü (Gençlerbirliği) 75 TL, Kapalı A Tribün (Gençlerbirliği) 150 TL, Kapalı B Tribün (Galatasaray) 150 TL, Saatli Kale Arkası Misafir Tribünü (Galatasaray) 90 TL olacak ve bilet fiyatlarına hizmet bedeli dahil olduğu açıklandı.

Gençlerbirliği’ne tatlı ziyaret

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi Galatasaray maçı öncesi moral vermek için Gençlerbirliği Kulübünü ziyaret ettiler. Ziyarette, TSYD Ankara Şubesinin başkanı Alper Bakırcıgil, asbaşkanları Nihat Uçar ve Hüseyin Doğru, şube sekreteri Metiner Erdem, mali saymanı Altan Altun ve idari çalışanı Figen Asiler yer aldı. Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat ve Kulüp Genel Müdürü Emrah Atasoy ile bir araya gelen Alper Bakırcıgil başkanlığındaki yöneticiler, Ankara ve Türk futbolu hakkında görüş alışverişinde bulundu. Yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör Özat ve Atasoy’a takımın ligde yaşadığı sıkıntılı süreçten kurtulması için el birliğiyle hareket edeceklerini söyledi. Ankara şube yöneticileri, getirdikleri tatlıyı Özat’a ikram ederken, Özat da üzerinde “TSYD Ankara Şubesi” yazılı 06 numaralı forma hediye etti.

genclerbirligi-kutu-020.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.