AK Parti ve CHP'den ortak açıklama: İsrail kısıtlamaları mesajı!

Bayramlaşma etkinlikleri kapsamında siyasi partiler arasında dayanışma ve barış mesajları ön plana çıkıyor. Bu kapsamda, AK Parti heyeti, bayram dolayısıyla CHP Genel Merkezi'ni ziyaret etti. Ziyarette, AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi liderliğindeki heyet, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Aylin Nazlıaka başkanlığındaki heyetle bir araya geldi.

AK Parti ve CHP'den ortak açıklama: İsrail kısıtlamaları mesajı!
Yayınlanma:

Aylin Nazlıaka, bayramların kucaklaşma ve barışma zamanları olduğunu vurgulayarak, bu vesileyle tüm dünyada barış, huzur, refah ve kardeşlik temennisinde bulundu. Ziyaret sırasında AK Parti MKYK Üyesi Hasan Sert, devletlerin siyasetle yönetildiğini ve ekonominin büyüdüğünü belirterek, iktidar ve muhalefetin ortak hizmet anlayışıyla daha iyi sonuçlar elde edilebileceğine işaret etti.

Nazlıaka, Türkiye ekonomisinin büyük bir kısmının CHP'li belediyeler tarafından yönetildiğini hatırlatarak, bu durumun kendileri için daha fazla sorumluluk yüklediğini dile getirdi. Bu sorumluluğun gereği olarak, yereldeki iyi uygulamaların yaygınlaştırılması gerektiğini vurguladı.

İSRAİL'E UYGULANAN İHRACAT KISITLAMASI

Görüşmede ayrıca, İsrail'e uygulanan ihracat kısıtlamasına ilişkin destek mesajları da verildi. Nazlıaka, Ticaret Bakanlığı tarafından İsrail'e yönelik alınan ticari kısıtlama kararının geç alınmış ancak doğru bir adım olduğunu ifade etti. Sert ise, İsrail ile Filistin arasındaki ticaretin, İsrail'in izin ve vizesi olmadan gerçekleştiğini belirterek, Filistin'e yapılan ticaretin aslında İsrail ile yapılmış ticaret gibi göründüğünü dile getirdi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.