İYİ Partili Özkan Kılıçdaroğlu'nu isim vermeden eleştirdi!

İBB İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan, Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu yaptığı paylaşımla, eleştirerek, "Ronaldo ve Messi gibi iki futbolcuyu yedek kulübesinde bekleten teknik direktör suçlu.. Benden bu kadar…" dedi.

İYİ Partili Özkan Kılıçdaroğlu'nu isim vermeden eleştirdi!
Yayınlanma:

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan, Millet İttifakı'nın adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu isim vermeden eleştirdi.

Özkan, "Ronaldo ve Messi gibi iki futbolcuyu yedek kulübesinde bekleten teknik direktör suçlu.. Benden bu kadar… Bana da yakışan; Tebrikler Recep Tayyip Erdoğan" dedi.

İYİ Partili Özkan, sandıkların açılmaya başladığı andan itibaren Kılıçdaroğlu'nun seçimi kazandığına dair paylaşımlar yapmaya başlayarak, "CHP Genel merkezinde Balkon var mı" şeklinde ifadeler kullandı. Özkan'ın bu paylaşımları sonrasında tablo değişmesiyle ANKA'da da AA'da da Kılıçdaroğlu'nun puanı düşmeye başladı. Kılıçdaroğlu da Erdoğan da onlarca ilde oy oranını artırırken, sandığa katılım oranı yüzde 2 gibi bir oranda düşüş gösterdi.

Özkan, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı yardımcısı adayları İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı işaret eden paylaşımıyla Kılıçdaroğlu'nu suçladı.

"BENDEN BU KADAR"

Özkan, "Ronaldo ve Messi gibi iki futbolcuyu yedek kulübesinde bekleten teknik direktör suçlu.. Benden bu kadar… Bana da yakışan; Tebrikler Recep Tayyip Erdoğan…" dedi.

Özkan, sonraki paylaşımında da, "Siyaset sosyolojidir matematik değildir. Hesabımızı iyi yapıp yeniden başlayacağız" ifadesini kullandı.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.