Ahmet Nur Çebi'den Hasan Arat'a cevap: 'Tekstil atölyesi' meselesi çıkışı!

Beşiktaş'ın eski başkanı Ahmet Nur Çebi, kulübün 2024 yılı 1. Olağan Divan Kurulu Toplantısı'nda gündeme gelen iddialara açıklık getirdi. Konuyla ilgili olarak duayen gazeteci Atilla Gökçe'ye konuşan Çebi, belgesiz konuşmadığını ve belge ve raporların tamamlandığında tüm iddialara tek tek yanıt vereceğini belirtti.

Ahmet Nur Çebi'den Hasan Arat'a cevap: 'Tekstil atölyesi' meselesi çıkışı!
Yayınlanma:

Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş'a yöneltilen çökme iddialarını reddederek, "Kimse Beşiktaş’a çökemez. Bu bir kibir, yalan ve algı operasyonudur." dedi. İddiaların basit ve yanlış olduğunu vurgulayan Çebi, özellikle Passolig ve sponsorluk gelirlerinin kırdırıldığı yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını ifade etti.

STADIN ALTINDAKİ TEKSTİL ATÖLYESİ

Stadın altındaki tekstil atölyesi iddiasını da yanıtlayan Çebi, bu iddianın yanlış olduğunu belirterek, "Onlar bize kiracı olmadı. Sadece hizmet sözleşmesi yaparak tesiste yer gösterdik." açıklamasını yaptı. Ayrıca, Beşiktaş'ın bu tesisin kapılarını, herkese açık bir şekilde kullandığını ve eleştirilecek bir yanının olmadığını dile getirdi.

''ÇOCUKLAR İYİ NİYETLE ÇALIŞIP İŞİ TAMAMLADILAR''

"Tekstil atölyesi iddiası yanlış. Onlar bize kiracı olmadı. Sadece hizmet sözleşmesi yaparak tesiste yer gösterdik. Çocuklar iyi niyetle çalışıp işi tamamladılar. Beşiktaş sofrası o tesise gelen, işi olan herkese açıktır. Bu kadar insani konular eleştiri nedeni olmamalıydı."

Cenk Tosun ve Salih Uçan'ın sözleşmeleriyle ilgili olarak da konuşan Çebi, "Yeni sözleşme için bire üç istiyorlardı. Pazarlığa girmedik. Konuyu yeni yönetimin takdirine bıraktık." şeklinde konuştu ve pazarlığı ve imzayı yeni yönetimin takdirine bıraktıklarını ifade etti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.