Beşiktaş Başkanı Hasan Arat’ta dikkat çeken Semih Kılıçsoy çıkışı

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, genç yıldız Semih Kılıçsoy'un A Milli takıma davet edilmesinin ardından U21 takımına gönderilmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat’ta dikkat çeken Semih Kılıçsoy çıkışı
Yayınlanma:

Gazeteci Ertan Süzgün’ün aktardığına göre, Hasan Arat, Semih Kılıçsoy ile defalarca telefonda görüştüklerini ve ona desteklerini ilettiklerini belirtti. Semih'in Beşiktaş camiası tarafından sonuna kadar desteklendiğini vurgulayan Arat, Semih'in hak ettiği değeri fazlasıyla göreceğini ifade etti.

Genç oyuncunun başarısını örnek gösteren Arat, Semih'in futbolculuk anlayışını övdü. Kendisine yönelik takım arkadaşları, teknik ekip ve yöneticiler tarafından gösterilen ilgiyi vurgulayan Arat, Semih'in Türk futboluna güvenilmesi gereken bir isim olduğunu belirtti.

Arat, Semih Kılıçsoy'un duruşundan ve saha performansından duyduğu gururu dile getirerek, tüm Beşiktaş camiasının genç oyuncunun yanında olduğunu vurguladı. Arat, “Gençlere futbolla ilgili güzel şeyler anlatacaksak Semih Kılıçsoy’un geldiği noktadan daha iyi bir örnek var mı? Semih çok değerli bir futbolcu. Tüm alt yapı oyuncuları değerlidir. Türk çocuklarına güvenmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

Beşiktaş’ta kayıp sezon olarak görünen 2023-2024 sezonunda yıldızını parlatan 18 yaşındaki Semih Kılıçsoy, bu sezon Beşiktaş formasıyla 27 maçta 10 gol 1 asistlik katkı yaptı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.