Beşiktaş'ın gol makinesi PSG'ye gidiyor

Bu sezon Süper Lig'de istediği performansı elde edemeyen ve ardı ardına teknik direktör değişiklikleri yaşayan Beşiktaş'ta, yeni bir teknik adamın gelmesiyle birlikte kadro planlaması da netleşmeye başlıyor.

Beşiktaş'ın gol makinesi PSG'ye gidiyor
Yayınlanma:

Ancak siyah beyazlı ekipte, teknik direktör değişikliklerinden bağımsız olarak bir gol makinasi olarak öne çıkan bir futbolcu, Avrupa devlerinin dikkatini çekmeye başladı.

Fransız devi PSG, Mbappe'nin yerine Beşiktaş'ın yıldızını transfer ediyor. PSG'nin başkanı Al-Khelaifi, Hasan Arat'a 50 milyon euro karşılığında Semih Kılıçsoy'u transfer etmek istiyor.

Bu sezon Beşiktaş formasıyla 19 maçta 10 gol atan ve 2 asist yapan Semih Kılıçsoy, sezon sonunda birçok Avrupa devinin dikkatini çekiyor gibi görünüyor.

Son olarak Semih için bomba bir PSG iddiası ortaya atıldı. PSG, uzun süredir gelecek vaat eden bir forvet arıyordu ve bu arayışta Beşiktaş'ta aradığı oyuncuyu bulduğu iddia ediliyor. Al-Khelaifi'nin iyi ilişkileri olan Hasan Arat, siyah beyazlıların 50 milyon euro talep ettiği futbolcuyu PSG kadrosuna katmak istiyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.