Buruk: "Hedefimiz Avrupa Ligi'nde final"

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Danimarka'nın Kopenhag ekibine 1-0 yenilerek organizasyona veda ettikleri maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Buruk: "Hedefimiz Avrupa Ligi'nde final"
Yayınlanma:

Galatasaray'ın Teknik Direktörü Okan Buruk, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Danimarka'nın Kopenhag ekibine karşı 1-0 mağlup olarak turnuvadan elenmelerinin ardından düzenlenen basın toplantısında detaylı bir değerlendirme yaptı. Buruk, takımının maça galibiyet için çıktığını ve üst tura çıkma hedefiyle mücadele ettiklerini vurgulayarak, rakiplerinin savunmada bekleyeceğini, topu kendilerine vereceğini ve geçiş hücumları deneyeceğini önceden tahmin ettiklerini belirtti.

Maçın genelinde topun çoğunlukla kendilerinde olduğunu ve rakip sahada, rakip ceza sahasında oynadıklarını dile getiren Buruk, özellikle son bölümde girdikleri pozisyonlara dikkat çekti. Aldıkları bir golle maçı çeviremediklerini ifade eden Buruk, daha üretken olmaları gerektiğini ve maçtan kaynaklanan üzüntüye rağmen Avrupa'da yeni hedeflere odaklanacaklarını söyledi.

Şampiyonlar Ligi'nde genel olarak iyi performans sergilediklerini ancak aldıkları puanın bu performansı yansıtmadığını belirten Buruk, önlerindeki yeni hedeflere odaklanacaklarını ve Avrupa Ligi'nde Galatasaray'ın geçmişte kazandığı gibi tekrar final oynamayı hedeflediklerini açıkladı. Maçtaki istatistiklere de değinen Buruk, 22 şut atmalarına rağmen daha iyi bir bitiriş yapmaları gerektiğini dile getirdi. Sakatlık sorunlarına rağmen oyuncularının çaba gösterdiğini ve zorlu bir takıma karşı mücadele ettiklerini belirten Buruk, oyuncularını kutlayarak, "Bu gece için şanssızdık ancak ileriye dönük umut veren bir oyun sergiledik." dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.