Icardi kimdir, kaç yaşında? Icardi evli mi? Icardi’nin çocuğu var mı? Icardi’nin biyografisi

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Icardi, son zamanlarda adından söz ettirerek merak konusu oldu. Peki, Icardi kimdir, kaç yaşında? Icardi evli mi? Icardi’nin çocuğu var mı? Icardi’nin biyografisi nedir? İşte detaylar…

Icardi kimdir, kaç yaşında? Icardi evli mi? Icardi’nin çocuğu var mı? Icardi’nin biyografisi
Yayınlanma:

Futbolcu Mauro Icardi son dönemlerde merak konusu oldu. Peki Icardi kimdir, kaç yaşındadır? Icardi evli mi, çocuğu var mı? İşte detaylar…

MAURO ICARDİ KİMDİR?

Mauro Icardi, Arjantinli profesyonel bir futbolcudur. İtalyan kulübü Paris Saint-Germain'de (PSG) forma giymektedir ve aynı zamanda Arjantin milli futbol takımının bir üyesidir. Mauro Icardi'nin kariyeri, kendisini uluslararası arenada tanınmış bir futbolcu haline getiren başarılarla doludur.

1993 yılında Rosario, Arjantin'de doğan Icardi, futbol kariyerine Arjantin kulüplerinden Unión de Santa Fe'de başladı. Daha sonra İtalya'ya taşındı ve Serie A kulüplerinden Sampdoria ile profesyonel sözleşme imzaladı. İtalya'da futbol oynamaya başladığında hızla dikkat çeken genç bir yetenek haline geldi. Bu başarılarının ardından Serie A devlerinden Inter Milan'a transfer oldu.

MİLAN'DA YILDIZI PARLADI

Inter Milan'da uzun yıllar geçiren Icardi, kulüp kariyerinde önemli bir isim haline geldi. Golcü bir oyuncu olarak Serie A'da defalarca gol kralı oldu ve Inter Milan'ı başarılarla buluşturdu. Ancak kulüp içinde yaşadığı bazı anlaşmazlıklar nedeniyle PSG'ye transfer oldu.

PSG'de de başarılı bir şekilde futbol kariyerine devam eden Mauro Icardi, takımıyla Ligue 1 şampiyonlukları yaşadı. Aynı zamanda Arjantin milli futbol takımının bir parçası olarak uluslararası arenada da kendini kanıtladı.

Mauro Icardi, hızlı, bitirici ve skorer bir forvet oyuncusu olarak tanınır. Kariyeri boyunca pek çok gol atmış ve futbol dünyasında saygın bir konuma gelmiştir.

MAURO ICARDİ EVLİ Mİ?

Icardi 2014 yılında model olan Wanda Nara ile evlenmiştir. Çiftin 2 kız çocukları vardır.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.