Ankaraspor-Nazillispor maçının yankıları sürüyor: CHP'li isimden 'şike' açıklaması!

CHP Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuz Yılmaz, Ankaraspor-Nazillispor maçıyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla açıklamada bulundu. Maçla ilgili şike iddialarında bulunan Yılmaz: “Maçın mutlaka incelemeye alınması gerekiyor! Konunun takipçisi olacağım!” dedi.

Ankaraspor-Nazillispor maçının yankıları sürüyor:  CHP'li isimden 'şike' açıklaması!
Yayınlanma:

Dün 2. Lig'de oynanan ve 0-0 sonuçlanan Ankaraspor-Nazillispor karşılaşmasında ilginç olaylar yaşandı. Beraberliğin her iki takımında işine geldiği karşılaşmanın yankıları sürüyor.

CHP Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuz Yılmaz, Ankaraspor-Nazillispor maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Maç ile ilgili şike iddialarında bulunan Yılmaz, ''Bugün 2.Lig Beyaz Grup’ta oynanan Ankaraspor-Nazillispor maçı için kulüplerin beraberlik sonucu üzerinde uzlaşarak sahaya çıktıkları görülmektedir. Zira maç boyunca iki takımın kalesine doğru düzgün şut bile çekilmemiştir. Bu durum hayatın ve futbol tarihinin olağan akışına aykırıdır” dedi.

Bunun bir sonucu olarak Zonguldak Kömürspor küme düşürülmüştür açıklamalarında bulunan Yılmaz, ''Maçın mutlaka incelemeye alınması gerekiyor! Konunun takipçisi olacağım!'' sözleriyle maçın istatistiklerini kamuoyu ile paylaştı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.