Serdar Topraktepe: "Arkadaşlık, mücadele ve takım birlikteliğini sahaya net olarak yansıttık"

Beşiktaş'ın teknik sorumlusu Serdar Topraktepe, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında MKE Ankaragücü'nü 2-0 mağlup ettikleri maç sonrası takımının performansını değerlendirdi.

Serdar Topraktepe: "Arkadaşlık, mücadele ve takım birlikteliğini sahaya net olarak yansıttık"
Yayınlanma:

Tüpraş Stadı'nda gerçekleşen müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Topraktepe, rakiplerinin ligin en pas yapan takımlarından biri olduğunu belirtti. Bu nedenle önde oynamayı tercih ettiklerini ve rakibe baskı yaparak pas oyununu bozmaya çalıştıklarını ifade etti. Bu baskının sonucunda golü bulduklarını ve doğru geçiş oyunları sergilediklerini söyledi. Sahada arkadaşlık, mücadele ve takım ruhunu net bir şekilde gösterdiklerini vurguladı ve takımın kalan maçlarda da aynı mücadeleyi sürdüreceğine inandığını belirtti.

Beşiktaş'ın 5 maç sonra galip gelmesinin önemine de değinen Topraktepe, Beşiktaş formasının büyüklüğüne vurgu yaparak oyuncuların sahada verdikleri mücadeleyi takdir ettiğini dile getirdi.

Topraktepe, Beşiktaş formasıyla çıktığı ilk maçı hiç unutamadığını ve bugün de aynı heyecanı yaşadığını ifade etti. Beşiktaş'a hizmet etmekten gurur duyduğunu ve uzun süre bu camiaya hizmet etmeyi amaçladıklarını belirtti.

Ayrıca, bir süre beraber çalıştığı eski teknik direktör Fernando Santos ve ekibine teşekkür ederek, başarı dileğinde bulundu.

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.