Dağcılık antrenör semineri Ankara’da sona erdi

Türkiye Dağcılık Federasyonu’nun 2019 yıllık faaliyet programında bulunan Dağcılık Antrenör Semineri Ankara’da tamamlandı.

Dağcılık antrenör semineri Ankara’da sona erdi
Yayınlanma:
Güncelleme:

Türkiye Dağcılık Federasyonu’nun 2019 yıllık faaliyet programında bulunan Dağcılık Antrenör Semineri Ankara’da tamamlandı. Seminere katılan antrenörlere yeni TDF Eğitim Talimatı, Sınav Yapıcılığı Sistemi, Ders içerikleri ve derslerde kullanılacak olan standartlar Eğitim Kurulu tarafından sunumlarla anlatıldı. Ayrıca Sporcu Antrenör İletişimi konusunda eğitim Hacettepe Üniveristesi Spor Bilimleri Fakültesi, Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gıyasettin Demirhan tarafından verildi.

Eğitim Kurulu tarafından detaylı bir şekilde hazırlanan seminerde eğitim kamplarına katılacak sporcu ve antrenörler için risk yönetimini içeren detaylı sunumlar yapıldı. Seminerde sunum yapan ve seminer hazırlıklarını yapan Eğitim Kurulu üyeleri Doç. Dr. Güçlü Özen, Murat Salim Şeren, Burak Kural, Mustafa Arıs, Fuat Kuloğlu, Murat Akay ve Nazif Makas ile Prof. Dr. Gıyasettin Demirhan katılımcılara çalışmalar hakkında bilgiler verdiler.

 Düzeltmen, İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.