12 Haziran burç yorumları

İşte 12 Haziran burç yorumları

12 Haziran burç yorumları
Yayınlanma:
Güncelleme:

KOÇ BURCU

Bugün çalışma arkadaşlarınız ya da rakiplerinizin size karşı cephe almış tavırları ile karşılaşabilirsiniz. Aldırmayın ve iç sesinize kulak vererek bildiğiniz yolda ilerleyin. Özel yaşamınızda ise evli  olanlar eşinizden gelecek hoş bir sürprizle oldukça duygulanacaksınız. Beraberliği olmayanlar sizler ise arkadaşlarınızla bir araya gelin sosyal olun evin huzuru güzeldir fakat tembelliğe bir son vermenin zamanı geldi.

BOĞA BURCU

Bugün, her konuda  adaletin yerini bulması ile bugün yaşadıklarınıza şükreder ve şu anda bulunduğunuz konumun yüceliğini daha iyi kavrarsınız. Özel yaşamınızda ise yakınlarınızla ilgili aniden gelişen olaylar yaşayabilirsiniz. Eş ya da sevgilinizle ilgili aldığınız kararların ne kadar doğru olduğunu daha da iyi anlayacaksınız.

İKİZLER BURCU

Bugün hemen her konuda cesaretli davranmalı, ne kadar değerli ve özel olduğunuzun farkına vararak hareket etmelisiniz. Bugün iş hayatınızda Doğru yerde, doğru zamanda olmanın getireceği şansları en iyi şekilde kullanacak, özellikle maddi konularda önemli gelişmeler kaydedeceksiniz. Özel yaşamınızda ise uzun zaman once yaşanan bir problem tekrar gündeme gelebilir. Tartışmalardan uzak durun.

YENGEÇ BURCU

Kendinizi ait hissetmediğiniz bir beraberliğin içindeyseniz artık uzaklaşıp yolunuzu çizmenin zamanı geldi. Sezgilerinize ve kalbinizde ki sese güvenin. İş hayatınızda ise bir takım gecikmeler yüzünden yaşanacak tartışmalara karşı sakin davranın ve toleranslı olun. Kazanan ve takdir edilecek kişi siz olacaksınız.

ASLAN BURCU

Bugün çözümsüz çaresiz kaldığınız bir konuda bu insanlardan gelecek destek bir anda her şeyi olumlu yönde değiştirebilir. Bu işinizle ilgili bir konu olabileceği gibi özel yaşamınızla ilgili bir durumda olabilir. Sonuç olarak rahatlayacak ve önünüze çıkan engelleri aşabilmiş olmanın sevincini yaşayacaksınız. Kişisel problemlerinizi aşarak yeni başlangıçlara yürüdüğünüz özel bir gündesiniz.

BAŞAK BURCU

Bugün arkadaşlarınızdan gelecek finansal yardım taleplerine temkinli olmalısınız. Başınız ağrıyabilir. Özel yaşamınızda ise kontrol etmekte zorlanacağınız bir çok durum söz konusu olabilir. Özellikle evli ve uzun süreli ilişkisi devam edenler yakınları ile tartışmalar ortak arkadaşlar duyacağınız can sıkıcı haberler karşısında gerginlikler ile karşılaşabilirsiniz.

TERAZİ BURCU

Bugün sezgilerinize güvenerek hareket edin, Hele ki özel yaşamınızda alacağınız kararlar açısından  sizi asla yanıltmayacaktır. Ruhsal enerjinizi arttırmak için meditasyon yapın, Ruhunuzu ne kadar arındırıp özgürleştirirseniz iş hayatınızda motivasyonunuz o denli kolay olacak ve daha başarılı çalışmalar içinde olmanızı sağlayacaktır.

AKREP BURCU

Bugün iş hayatınızda sizin için çok olumlu sonuçlar getirebilecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. İstediklerinizi gerçekleştirmek için ısrarla mücadele etmelisiniz. İşinize kuvvetli ruhsal enerjinizi yansıtarak ilerlemeler kaydedeceksiniz. Öğrenme gücünüz oldukça kuvvetli hiçbir yeni başlangıç öğreti sizleri korkutmamalı, Zorlandığınız ne varsa bugün ele alın başarılı sonuçlar elde ettiğinizi göreceksiniz. Özel yaşamınızda ise kötü bir dönemin bitişi yeni ve olumlu bir dönemin başlangıcı sizler için.

YAY BURCU

Bugün gelişen olaylar yüzünden gergin bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Özel hayatınızla ilgili yapmayı düşündüğünüz bir aktiviteniz hiç beklemediğiniz kişi ya da kişiler tarafından engellenmek istenebilir dürüst olmayan entrikalarla karşılaşabilirsiniz. Ne olursa olsun sakinliğinizi korumalı kişilerin gerçek yüzünü görerek gerekli tepkinizi ortaya koymalısınız.

OĞLAK BURCU

Bugün ilişkilerinizde fikir ayrılıkları yaşamanız olası. Böyle bir durumla karşı karşıya kaldığınızda geri çekilin ve tartışmaya girmeyin. Aynı şekilde aşk hayatınızda da bu sorunu yaşamanız olası. Sebep parasal konularda olabilir. Sağduyulu davranın ve sonrasında pişman olacağınız ani kararlar ve fevri davranışlardan kaçının. Bu dönemde hiç aklınızda yokken bir mülk edinebilirsiniz. Ruhsal dengeleri ve kuralları ve ilahi gerçekleri anlamakta deneyimleriniz çoğalacaktır.

KOVA BURCU

Kariyerinizi ilgilendiren konularda yeni bilgiler yeni öğretilerle kendinizi mesleğinizle ilgili konularda daha da uzmanlaştırabilirsiniz. Ufkunuzu geniş tutmalı ve kalıplaşmış düşüncelerinizi yıkmalısınız. Yenilikler ve değişim gözünüzü korkutmamalı sizin gibi sabit bir burcun insanı için bunları yapabilmek ilk etapta zor olsa da siz her hangi bir şeyi istediğinizde gerçekleştirebilecek irade gücüne sahipsiniz. Şimdi iradenizi ortaya koyma zamanı. Özel yaşamınızda da beraber olduğunuz eş yada sevgilinizin bu konuda tüm desteğiyle yanınızda olması işinizi oldukça kolaylaştırarak güvenle hareket etmenizi sağlayacaktır.

BALIK BURCU

Gökyüzü bugün iş hayatınızda şansın sizinle olduğunu müjdeliyor. Bugün girişimleriniz olumlu sonuçlanacak ve her şey istediğiniz şekilde ilerleyecektir. Kelimelere takılıp kalmadan kimsenin enerjinizi düşürmesine izin vermeden yapabileceklerinizin farkına varın ve gücünüzü sonuna kadar kullanın kazanın! Özel yaşamınızda ise sapla samanı birbirinden ayırarak doğru kararlar alabileceksiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.