Ankara Kulübünde geleneksel bayramlaşma!

Ankara Kulübü, Ramazan Bayramı'nın 3. gününde, geleneksel bayramlaşma töreni için bir araya geldi. Genel Başkan Dr. Metin Özaslan'ın ev sahipliğinde Ankara Konağı'nda düzenlenen törene, Ankara Kulübü camiasından büyük bir katılım gerçekleşti. Törende Onursal Başkan Dr. Bülent Kalıpçı da hazır bulundu.

Ankara Kulübünde geleneksel bayramlaşma!
Yayınlanma:

Ankara Kulübü Derneği'nin Ankara Konağı'nda gerçekleşen bayramlaşma töreni, coşkulu bir atmosferde geçti. Genel Başkan Dr. Metin Özaslan, katılımcılara hitaben yaptığı konuşmada, "Birlik ve beraberlik içerisinde nice güzel bayramlara" dileğinde bulundu.

Özaslan'ın konuşması, Ankara Kulübü Derneği'nin üyeleri ve konukları arasında bayram sevincini ve birlik duygusunu pekiştirdi. Törende, Ankara Kulübü Derneği'nin faaliyetleri ve gelecek hedefleri hakkında da bilgilendirme yapıldı.

ozaslan.jpg

Onursal Başkan Dr. Bülent Kalıpçı da törende bir konuşma yaparak katılımcıları selamladı ve herkesin Ramazan Bayramını kutladı. Kalıpçı, Ankara Kulübü Derneği'nin Ankara'nın tarihi ve kültürel değerlerini yaşatma konusundaki önemli rolüne vurgu yaptı.

Bayramlaşma töreninde, konuşmaların ardından Ramazan Bayramı duası edildi. Program, sazlı sözlü türkülerin seslendirilmesi ve Seymen-Bacıeren oyunlarıyla devam etti.

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.