ASO Başkanı Ardıç’tan kutlama: Sanayicilerin hedefi…

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Seyit Ardıç, yerel seçimlerin ardından yayımladığı mesajla ABB Başkanı Mansur Yavaş ile ilçe belediye başkanlarını kutladı.

ASO Başkanı Ardıç’tan kutlama: Sanayicilerin hedefi…
Yayınlanma:

31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından kutlama mesajları gelmeye başladı.

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Seyit Ardıç da sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla seçimden zaferle ayrılan belediye başkanlarını kutladı.

Seyit Ardıç, yayımladığı mesajda şu ifadeleri kullandı:

“Yerel seçim sonuçları ülkemize ve milletimize hayırlı olsun. Seçimin demokrasiye yaraşır, barışçıl ve güvenli koşullarda, huzurla gerçekleşmesi en büyük mutluluğumuz.

Yeniden seçilen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş’ı, İlçe Belediye Başkanlarımızı ve Belediye Meclis Üyelerimizi tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum.

Seçim sürecinin tamamlanmasıyla ülkemizde başta ekonomi olmak üzere; sosyal, eğitim ve hukuk alanında yapısal reformların gerçekleşeceği bir dönemin başlamasını temenni ediyorum.

SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAŞKENTLİĞİNE…

Ankara Sanayi Odası olarak, yerel yönetimlerimizle iş birliğimizi daha da güçlendirerek, Başkentimizin ve ülkemizin ekonomik, sosyal ve kültürel gelişimi için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğiz.

Belediye Başkanlarımızın bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da “Başkentin sanayiinden sanayinin ve teknolojinin başkentine” hedefimize ulaşmada destek olmaya devam edeceklerine gönülden inanıyorum.”

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.