AŞTİ'de dönüş trafiği başladı: Bunlara dikkat!

Ramazan Bayramı'nın son gününde tatilciler Ankara'dan dönmeye başladı.

AŞTİ'de dönüş trafiği başladı: Bunlara dikkat!
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: GÜNSU ÖZMEN

Dokuz günlük bayram tatilinin son gününde yaşanacak yoğunluğu göz önünde bulunduran vatandaşlar, Başkent'ten şehirlerine dönmek için AŞTİ'nin yolunu tuttu.

Trafik yoğunluğu ve hafta sonu dönüş yolunda yaşanabilecek olası aksaklıklardan etkilenmek istemeyen vatandaşlar, erken dönüşe başladı.

Ankara Şehirlerarası Otobüs İşletmeciliğinde (AŞTİ) bayramın üçüncü gününde yoğunluk başladı. Otobüs firmaları sefer sayılarını ayarlarken, erken dönüş bileti olanlar ise yola koyuldu.

astiii.jpg

ANKARA'YA ERKEN DÖNÜŞ BAŞLADI

AŞTİ'deki giden yolcu peronundaki doluluğa göre, gelen yolcu peronunun hayli kalabalık olduğu dikkati çekti. Bu durum, Ankaralıların erkenden geri dönmeye başladığını gösteriyor.

peronlar.jpg

Ankara'ya tatile gelenler ise sabah 08.00 ve 09.00 otobüslerini tercih etti. Büyük firmalarda bilet bulmakta zorlanan yolcular, AŞTİ'de farklı firmalardan bilet bulmak için büyük çaba sarf ediyor. Uzun bayram tatili nedeniyle cumartesi ve pazar günleri AŞTİ başta olmak üzere yurt genelindeki otogarlarda yoğunluk yaşanacağını hatırlatan uzmanlar, trafiğe çıkacak olan sürücülerin de dikkatli olması tavsiyesinde bulunuyor.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.