Çamlıdere Belediyesinden öğrencilere müjde: 1000 TL

Ankara'nın Evren ve Güdül'den sonra en az nüfuslu üçüncü ilçesi olan Çamlıdere’de belediye başkanından öğrencilere kırtasiye müjdesi geldi.

Çamlıdere Belediyesinden öğrencilere müjde: 1000 TL
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: YASİN ŞAHİN

Çamlıdere’nin 2004 yılından beri belediye başkanlığını yapan ve bu anlamda Ankara’da en uzun süreli belediye başkanlık görevini sürdüren Hazım Caner Can son olarak işçilere yaptığı zam ile gündeme gelmişti. Hazım Caner Can işçi maaşını 18 bin 500 TL olarak belirlediklerini söyleyerek en fazla asgari ücret ödeyen belediye olduklarını müjdelemişti. Can bu kez de Çamlıdere ilçesinde öğrenim gören ilk ve ortaokul öğrencilerinden başvuru yapan herkese 1000 TL kırtasiye ve kitap yardımı yapacaklarını duyurdu. Son olarak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş maddi durumu olmayan öğrencilere 400 TL’lik kırtasiye yardımı yapılacağını duyurmuştu.

“MADDİ DURUMA BAKILMAKSIZIN 1000 TL”

Çamlıdere Belediye Başkanı Hazım Caner Can’ın sosyal medyadan yaptığı açıklamanın tamamı şöyle:

“NE DEDİYSEK O ÖĞRENCİLERİMİZE 1000 TL

Yarınlarımıza yön verecek olan Çamlıdere’mizde öğrenim gören ilk ve ortaokul öğrencilerimizin maddi durumlarına bakılmaksızın tamamına 1000 TL kırtasiye ve kitap yardımı yapacağız. Ödemeler bize bildirecekleri banka hesaplarına yatırılacak.”

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.