Demirbağ: Zafer kadınlarla gelecek

26 Ağustosta Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın liderliğinde kurulan Zafer Partisi'nin Ankara’nın Balgat semtindeki Genel Merkez binası partililer ve vatandaşların geniş katılımıyla açıldı.

Demirbağ: Zafer kadınlarla gelecek
Yayınlanma:
Güncelleme:

Açılışta Zafer Partisi Ankara Kurucu İl Başkanı Tuğba Demirbağ ve Çankaya İlçe Başkanı Neslihan Irvana gazetemize yaptıkları açıklamada, parti olarak kadınları önemsediklerini ve bunu kadınlara aktif görevler vererek ortaya koyduklarını ifade ettiler.

KADINLARIN GÜCÜNE İNANIYORUZ 

Zafer Partisi Ankara İl Başkanı Tuğba Demirbağ, kadınların gücüne inandıklarını ve zaferin kadınlarla geleceğini vurgulayarak şunları söyledi, “Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinde Türk Kadınının inancının ve gücünün  temsilcisi olduğumuza inanıyoruz. Kadınlarımızın desteğini aldığımızda aşamayacağımız engel yoktur” ifadelerini kullandı.

GENÇLER BİZİM EN DEĞERLİ HAZİNEMİZDİR

Gençler bizim geleceğimiz onlara sonuna kadar güveniyoruz diyen Zafer Partisi Çankaya İlçe Başkanı Neslihan Irvana da “Diğer siyasi partiler veya hareketler gibi biz insanları X,Y, Z kuşakları söylemiyle kategorize etmiyoruz, bir kalıba sığdırmıyoruz. Atatürk’ün Gençliğe Hitabesinde işaret ettiği gibi “Türk Gençliğine inanıyoruz. Onların öngörüsü bizi  çağdaş uygarlık seviyesine taşıyacak en büyük güçtür" dedi.

zafer-partisi-11.jpeg

Kaynak:Basın Bülteni

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.