Jeoloji Profesörü Övgün Ahmet Ercan, deprem için Ankara'da o adresleri işaret etti!

Jeoloji Profesörü Övgün Ahmet Ercan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a depremle ilgili tavsiyelerde bulundu. Övgün, Ankara'da kentsel dönüşüm yapılması gereken yerleri tek tek yazdı.

Jeoloji Profesörü Övgün Ahmet Ercan, deprem için Ankara'da o adresleri işaret etti!
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: GAMZE ERDOĞAN

Jeoloji Profesörü Övgün Ahmet Ercan, daha önce, "Ankara, İstanbul, İzmir’de uzun süre deprem yok. Bir kere geldik bu dünyaya, yaşamın keyfini çıkar. Oku, yaz, sesin çıktıkça bağır. Yürü, koş, ye, iç. Sev, sevil, sarıl sevdiklerine." paylaşımında bulunarak kafaları karıştırmıştı.

Prof. Övgün'den yeni bir paylaşım daha geldi. Jeoloji Profesörü Övgün Ahmet Ercan, X üzerinden bugün yaptığı paylaşımda Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a önemli tavsiyelerde bulundu.

ANKARA İÇİN O ADRESLERİ İŞARET ETTİ

Övgün, paylaşımında, "Büyük deprem beklenmese de Ankara'da yerinde kentsel dönüşüm yapılabilecek gecekondu semtleri: Kale çevresinde, Hıdırlık Tepe, Bentderesi Caddesi, Altındağ, Atıf Bey, Yenidoğan'dır. KD, toplum yaşam niteliğini arttırmak için yapılır." ifadelerine yer verdi.

Prof. Dr. Özgün Ahmet Ercan, paylaşımının sonuna Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı de etiketleyerek "Kolay gelsin@mansuryavas06 Bey!" notu ekledi.

Öte yandan sabah saatlerinde AFAD'dan yapılan açıklamaya göre, 05:23'te Ege Denizi'nde 4.5 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği ise 5.68 kilometre olarak belirlendi. En yakın yerleşim yeri olarak ise Çanakkale'nin Gökçeada ilçesine bağlı Uğurlu köyü biliniyor. Uğurlu köyü, depremin merkez üssüne 246.77 kilometre mesafede yer alıyor.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.