Raflar boş kaldı! AŞTİ kütüphanesi kitap bağışı bekliyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından yenileme çalışması gerçekleştirilen AŞTİ'de hem öğrencilerin hem de yolcuların kullanımına sunulan kütüphaneye 'kitap bağışı' bekleniyor.

Raflar boş kaldı! AŞTİ kütüphanesi kitap bağışı bekliyor
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: AYBALA ALMİNA MELEK

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), AŞTİ'de gerçekleştirdiği çalışma ile kütüphane, öğrenciler için ders çalışma alanı, günlük kiralık ofis, toplantı salonları, sergi ve gösteri salonu, çocuk oyun alanları oluştururken büfeleri de yenilemişti.

Kütüphanede çalışma ve okuma ortamı özellikle öğrenci ve emeklilerden ilgi görürken kitap raflarının boşluğu da dikkat çekti.

KİTAP BAĞIŞI BEKLENİYOR

Kütüphanedeki raflarda kısıtlı sayıda kitap bulunurken çoğu rafın boş olduğu görüldü. Konu hakkında görüşlerine başvurulan görevli ise AŞTİ kütüphanesine yapılacak olan her kitap bağışının daha çok öğrenciye ve bekleme sürecinde kitap okumak isteyen yolculara fayda sağlayacağını belirtti.

Kütüphane raflarının vatandaşlarla el birliğiyle zenginleşeceğini dile getiren kütüphane görevlisi, gün içerisinde birçok öğrencinin ders çalışmak için buraya geldiğini; sessiz çalışma ortamından ve metro ulaşım kolaylığından AŞTİ kütüphanesinin tercih edildiğini ifade etti.

AŞTİ kütüphanesine sık sık geldiğini ifade eden emekli vatandaş, "Her hafta salı günü buraya geliyorum. Burada zaman geçirmeyi seviyorum. Büyükşehir Belediyesinin yaptığı en önemli hizmettir bu. Dikimevi metrosunda da var. Orada bulamadığım kitapları burada okuyorum." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.