Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu İYİ Parti'yi topa tuttu: "Sizler yoksunuz ama biz varız ve yine seçim kazandık"

Kırşehir'de ikinci kez seçilen CHP'li Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, mazbatasını almak üzere kalabalık bir grupla birlikte parti binasından Kırşehir Adalet Sarayı'na hareket etti

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu İYİ Parti'yi topa tuttu: "Sizler yoksunuz ama biz varız ve yine seçim kazandık"
Yayınlanma:

Mazbatasını aldıktan sonra eski ittifak ortakları İYİ Parti'ye göndermede bulunan Ekicioğlu, "Bazıları 'Biz getirdik, biz götürürüz' diyordu, demek ki iş öyle değilmiş. Sizler yoksunuz ama biz varız ve yine seçim kazandık" şeklinde konuştu.

Ekicioğlu, "Halka dokunduk ve politika yapmadık. Hedefini işine odaklı yapmak kamuoyunun ve toplumun teveccühüne mazhar oluyor. Seçim bitti ve yükümüz ağır. İsteyenlere teknik konularda yardımcı olacağız. 89 yılındaki hataya düşmeyeceğiz. Oy için hiçbir yere göz kırpmadık ve sağduyu kazandı" şeklinde devam etti.

Mazbatasını alan Ekicioğlu, Adalet Sarayı önünden kalabalık bir grupla birlikte belediye binasına doğru yola çıktı.

Kırşehir'de 2019 Yerel Seçimlerinde 3 dönem Kırşehir'i yöneten AK Parti Adayı Yaşar Bahçeci'yi yüzde 44.79 ile geride bırakan Millet İttifakı Adayı Selahattin Ekicioğlu, 2024'te de CHP Adayı olarak girdiği seçimi yüzde 52.86 oy oranı ile en yakın rakibinin 15 puan önünde seçimi kazanmayı başardı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.