Bayramın ilk günü bu listeye bakmadan yola çıkmayın! Yollarda son durum...

Karayollarında sürdürülen yapım, bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle sürücülerin dikkatli olmaları ve trafik işaretlerine uymaları büyük önem taşıyor.

Bayramın ilk günü bu listeye bakmadan yola çıkmayın! Yollarda son durum...
Yayınlanma:

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan yol durumu bültenine göre, Ramazan Bayramı tatili süresince, bugünden itibaren 15 Nisan Pazartesi saat 07.00'ye kadar, kurum tarafından işletilen otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet köprülerinden geçişler ücretsiz olacak.

TEM Otoyolu'nun Çatalca-Kınalı kavşaklarında fiber optik kablo haberleşme altyapı tesisinin yapım çalışmaları ve Söğüt-Seydikemer yolunun 2-9. kilometrelerindeki inşaat faaliyetleri nedeniyle sürücülerin trafik işaretlerine ve işaretçilerine özellikle dikkat etmeleri gerekiyor.

Kızılcahamam-Kahramankazan-Ankara yolunun 30-33. kilometrelerinde Ankara-Kahramankazan-Kızılcahamam istikametindeki servis yolu inşaat çalışmaları sebebiyle trafik akışı kontrollü bir şekilde sağlanıyor.

Denizli-Kale-Muğla yolunun 5-10. kilometrelerindeki yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım, bölünmüş yolün bir kısmından iki yönlü olarak devam ediyor.

Samandağ-Hatay yolunun 9-15. kilometrelerindeki inşaat çalışmaları ile Tokat-Sivas yolunun 39-45. kilometrelerinde gerçekleştirilen refüj ve tretuvar düzenlemeleri sebebiyle ulaşım kontrollü bir şekilde sağlanıyor.

Zonguldak-Devrek yolunun 4-5. kilometrelerindeki şev temizliği ve çelik ağ uygulama çalışmaları sebebiyle Zonguldak istikameti belirli aralıklarla kısa süreliğine trafiğe kapatılıyor.

Refahiye-İliç yolunun 22-52. kilometrelerinde devam eden yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü bir şekilde devam ediyor.

Dursunbey-Harmancık-Tavşanlı yolunun Tavşanlı-Harmancık istikameti 175-183. kilometrelerindeki inşaat çalışmaları nedeniyle ulaşım, Harmancık-Tavşanlı istikametinden iki yönlü olarak sağlanıyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.