Bugün hava nasıl olacak? Meteroloji'den birçok ile yağış uyarısı!

Bugün Hava Nasıl olacak? Ankara, İzmir, İstanbul'da 10 Mayıs Çarşamba günü hava nasıl? Meteroloji'den birçok ile yağış uyarısı!

Bugün hava nasıl olacak? Meteroloji'den birçok ile yağış uyarısı!
Yayınlanma:

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), bugün son hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, yurdun genelinin parçalı ve çok bulutlu.

İşte 10 Mayıs Çarşamba günü hava durumu raporu...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son hava durumu değerlendirmesine göre, Ankara'da günü 10 Mayıs Çarşamba hava durumu şu şekilde:

ANKARA YER YER YAĞIŞLI

- En düşük hava sıcaklığı 11 derece, en yüksek hava sıcaklığı ise 19 derece.

- En düşük nem oranı yüzde 35 iken, en yüksek nem oranı yüzde 57.

- Rüzgar Güneybatı'dan 6 km/s

ANKARA PARÇALI BULUTLU
Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, bugün (Çarşamba) öğle saatlerinde güney ve doğu çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu’nun kuzey ve doğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzey ve batısı, Kahramanmaraş çevreleri ile Mersin ve Adana’nın kuzey kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, İç Anadolu’nun kuzeydoğusu, Orta Karadeniz, Uşak, Afyonkarahisar, Isparta, Sinop, Giresun, Trabzon, Rize ve Gümüşhane ile Ankara’nın güney ve doğu çevrelerinde yer yer kuvvetli olması tahmin ediliyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Yağışların, İç Anadolu’nun kuzeydoğusu, Orta Karadeniz, Uşak, Afyonkarahisar, Isparta, Sinop, Giresun, Trabzon, Rize ve Gümüşhane ile Ankara’nın güney ve doğu çevrelerinde yer yer kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

MARMARA
Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BURSA 11°C, 18°C
Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

EDİRNE 10°C, 18°C
Parçalı ve çok bulutlu, bu gece ve bugün (Çarşamba) sabah saatlerinde yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

İSTANBUL 12°C, 15°C
Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam ve bugün (Çarşamba) öğle saatlerinde yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

SAKARYA 11°C, 17°C
Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı,

İZMİR 13°C, 23°C
Parçalı bulutlu

ADANA 15°C, 29°C
Parçalı ve çok bulutlu, bugün (Çarşamba) öğle saatlerinde kuzey kesimleri yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

ANTALYA 16°C, 22°C
Parçalı ve çok bulutlu

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.