İstanbul'da sosyal medyaya video çekmek isterken canından oldu!

İstanbul Fatih'te yaşanan olayda, Özbekistanlı Sardor Gabborov'un tabancayla video çekip sosyal medya hesabından paylaşmak istemesi sonucunda trajik bir kaza yaşandı.

İstanbul'da sosyal medyaya video çekmek isterken canından oldu!
Yayınlanma:

Gabborov, masaya koyduğu tabancayı ev arkadaşı Ubaydullo Rakhmatılloev'e alınca, Rakhmatılloev'in tabancanın tetiğine basmasıyla Gabborov başından vurularak hayatını kaybetti. Olay, Nişanca Mahallesi'nde bulunan bir binanın 3. katında meydana geldi.

Sardor Gabborov'un ölümüyle sonuçlanan olayın detaylarına dair yapılan açıklamalara göre, Gabborov, sosyal medya için video çekerken tabancayı masaya bırakmış, ancak ev arkadaşı Rakhmatılloev'in tabancayı almasıyla kazara tetiğe basılarak vurulmuş. Olayın ardından polis ve sağlık ekipleri sevk edilmiş, ancak Gabborov'un hayatını kaybettiği belirlenmiş. Rakhmatılloev ise polis tarafından gözaltına alınmış ve Adli Tıp Kurumu'na sevk edilmiş.

Rakhmatılloev, emniyette verdiği ifadesinde, olayın kazara gerçekleştiğini belirtirken, aralarında herhangi bir husumet olmadığını ifade etmiş. Mahalle sakinlerinden biri olan Erdoğan Aslan, yaşanan silah sesini duyduktan sonra polislerin eve geldiğini ve olayın ardından Rakhmatılloev'in gözaltına alındığını dile getirdi. Aslan, olayın Tiktok videosu çekerken yaşandığını belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.