Kuzeninin tecavüzü ile dünyaya gelen çocuğunu arıyor

16 yıl önce amcasının oğlunun tecavüze uğrayan Leyla Doğan, hayatını karartan bu talihsiz olaydan sonra dünyaya getirdiği kızını Müge Anlı'nın programında arıyor.

Kuzeninin tecavüzü ile dünyaya gelen çocuğunu arıyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

ATV'de yayınlanan Müge Anlı'nın programına katılan Leyla Doğan anlattıklarıyla hem stüdyodakileri hem de ekran başındakileri şoke etti. 16 yaşında kuzeni tarafından tecavüze uğrayan Leyla Doğan, bir çocuk dünyaya getirdi. Babasının baskısıyla bebeğini çocuk esirgeme kurumuna veren Doğan, canlı yayında şimdilerde 14 yaşında olan kızı Kader'i arıyor.

TECAVÜZE UĞRADI, AİLESİNE ANLATAMADI

Leyla Doğan 16 yıl önce amcasının oğlunun tecavüze uğradı. Ailesine söyleyemeyen Leyla Doğan hamileliğin 5. ayında gerçekleri itiraf etti. Daha sonra doğum yapan Leyla Doğan, bebeğiyle birlikte bir odaya kilitlendi. Babası tarafından affedilmeyen Leyla Doğan, yaşadığı acı olay sonrası 68 kilodan 35 kiloya düştü.

BEBEĞİ ÇOCUK ESİRGEME KURUMUNA VERDİLER

Bebeğini ailesinin baskısı nedeniyle çocuk esirgeme kurumuna veren Leyla Doğan 14 yıldır kızını arıyor. Şimdi evli olan ve 3 çocuğu olan Leyla Doğan'a eşi de bu konuda destek veriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.