Mamak'taki değişime öncü olmak için aday olmuştu, 10 sandıktan da birinci çıktı

31 Mart yerel seçimlerinde Mamak Araplar Mahallesi'nde muhtar adayı olan Tuncay Tombuloğlu, 9 aday içerisinde tüm sandıklardan birinci çıkarak, muhtar oldu. Tombuloğlu, özellikle mahallede birlik ve beraberliği oluşturmayı amaçladığını, ayrım gözetmeksizin hizmet vereceğini dile getirdi.

Mamak'taki değişime öncü olmak için aday olmuştu, 10 sandıktan da birinci çıktı
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: AYBALA ALMİNA MELEK

Mamak Araplar Mahallesi'nde muhtarlığı kazanan Tuncay Tombuloğlu, "31 Mart 2024 yerel seçimlerinde 9 aday içerisinden, 10 sandıkta birinci gelerek seçimi geride bıraktık. Cumhuriyet'in 100. yılında güzel bir hizmet sağlayacağız. Mahallemizin birçok eksikliği var. Yollarımızda, ışıklandırmalarımızda, okulların istinat duvarlarında sıkıntılar mevcut. Mahallemizdeki dar gelirli vatandaşlarımız, depremden gelen vatandaşlarımız mevcut. Tüm bu süreç için çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz." dedi.

untitled-1-004.jpg

"10 SANDIKTAN BİRİNCİ GELMENİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ"

Tombuloğlu, "10 sandığın 10'unda da birinci gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 9 adayın içerisinden bu kadar güçlü çıkabilmek büyük bir gurur. Mahallelimize çok teşekkür ediyorum. Adaylık sürecimde de dile getirmiştim. Muhtarlar yerel yönetimlerin lokomotifidir. Biz elimizden geldiği kadar mahallemizi en iyi şekilde temsil etmek için gayret göstereceğiz. Vatandaşlarımızla ilişkilerimizi kuvvetlendireceğiz ve güçlü, örnek bir mahalle olacağız. Tuncay Tombuloğlu, Araplar Mahallesi'ne hayırlı uğurlu olsun. Şimdi de başardık ve birlikte yürüyeceğiz." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.