Palu ailesi için gözaltı kararı verildi

Türkiye'yi günlerdir meşgul eden Palu ailesiyle ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Kocaeli Körfez Başsavcılığı aile fertleri hakkında gözaltı kararı verdi.

Palu ailesi için gözaltı kararı verildi
Yayınlanma:
Güncelleme:

Kocaeli'nde 2008 yılında Meryem Tahnal ve küçük kızı Melike Tahnal'ın kaybolması olayı ile ilgili açılan dosya kapsamındaki kayıp anne ve kızının cesetlerinin bulunması için Körfez ilçesinde başlatılan kazı çalışmaları devam ederken, Palu ailesi polis tarafından gözaltına alındı. Geçen hafta Körfez ilçesi Tütünçiftlik sahilindeki alanda kadavra köpekleriyle yapılan incelemelerin ardından başlatılan kazı çalışmaları devam ederken, kayıp Meryem Tahnal'ın İzmit ilçesi Karabaş mahallesi İskete Sokak'ta bulunan ailesine Cumhuriyet Savcılığı tarafından gözaltı kararı çıktı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Cinayet Bürosu ekipleri eve gelerek Palu ailesinin yaşadığı evde aram başlattı. Kayıp Meryem Tahnal'ın babası Harun Palu, annesi Havva Palu, ağabeyi İsa Palu, kardeşleri Fatih Palu ve Ayşe Palu polis tarafından gözaltına alındı.  

CANLI YAYINDA BASKIN YAPILDI

Türkiye'nin konuştuğu Palu ailesiyle ilgili savcılık ve polis harekete geçti. Ailenin Kocaeli'deki evine baskın düzenlenirken, enişte Tuncer Ustael ve eşi de İstanbul'da katıldıkları programda canlı yayında kelepçelenerek gözaltına alındı.

Kocaeli Körfez Cumhuriyet Başsavcılığı, Türkiye'nin konuştuğu Palu ailesiyle ilgili harekete geçti. Savcılığın talimatıyla polis ekipleri ailenin Kocaeli'deki evine baskın düzenlendi. İstanbul'da ise Müge Anlı'nın televizyon programına katılan Tuncer Ustael ve eşi gözaltına alındı. Canlı yayında stüdyoya gelen polisler, Ustael ve eşini kelepçeleyerek gözaltına aldı. "Kasten adam öldürme" suçlamasıyla gözaltına alınan Ustael ve eşinin Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüleceği öğrenildi.  

MÜGE ANLI GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

ATV'de yayınlanan Müge Anlı'nın sunduğu programda Palu ailesi ile ilgili şok gelişmeler yaşanıyor. Palu ailesinin en tehlikeli üyelerinden Emine ve Tuncer Ustael canlı yayında gözaltına alındı.

Gözaltı haberini veren Müge Anlı, polis ekiplerinin stüdyoyu girmesini seyrederek gözaltı anı esnasında duygusal anlar yaşadı.

Gözyaşlarını tutamayan Müge Anlı, açıklama yaparken sesi titredi. Öldürülen Melike ve Meryem'in kanı yerde kalmayacak diyerek gözyaşlarına boğuldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.