Şişli'de feci kaza can aldı

Şişli E-5 Karayolu'nda, sürücüsünün kontrolünden çıkan bir motosiklet, bariyerlere çarptı.

Şişli'de feci kaza can aldı
Yayınlanma:

Bu çarpışma sonucunda motosiklette bulunan, ismi henüz belirlenemeyen sürücü hayatını kaybederken, arkasında yolculuk yapan kişi ise yara almadan kurtuldu.

Kaza, saat 03.00 civarında Şişli E-5 Karayolu'nda gerçekleşti. Mecidiyeköy'den Ankara istikametine seyreden, ismi belirlenemeyen motosiklet sürücüsü, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı aracın kontrolünü kaybederek demir bariyerlere çarptı. 34 SG 8762 plakalı motosiklette bulunan sürücü ve yolcu, yola savruldu. Kazayı gören vatandaşlar hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verirken, bir yandan da yardım etmeye çalıştılar. Motosiklette yolcu olarak bulunan kişi ise kazadan yara almadan kurtuldu.

Olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemleri alarak otoyolda iki şeridi trafiğe kapattılar. Sağlık ekipleri ise motosikletten yola savrulan sürücüye müdahale etti. Yapılan incelemeler sonucunda, motosiklet sürücüsünün olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Hayatını kaybeden kişinin cesedi Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.