Uğur Dündar 'babalık davasına' son noktayı koydu!

Ünlü Gazeteci Uğur Dündar, kendisi hakkında açılan babalık davasıyla ilgili son gelişmeleri sosyal medya üzerinden paylaştı. Dündar, Adli Tıp Kurumu tarafından yapılan DNA testinin sonuçlarının babalık iddiasını reddettiğini duyurdu.

Uğur Dündar 'babalık davasına' son noktayı koydu!
Yayınlanma:
Güncelleme:

Gazeteci Uğur Dündar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, mahkemenin gizlilik kararına uyduklarını ve sessiz kaldıklarını ancak karşı tarafın konuşması üzerine net bir cevap vermek istediğini belirtti.

Adli Tıp Kurumunun yaptığı inceleme sonucunda biyolojik babalık iddiasının reddedildiğini ve bu nedenle konunun kendisi için kapandığını ifade etti.

Gazeteci Dündar, paylaşımında şu sözlere yer verdi:

"Bugünkü bir gazetede hakkımda babalık davası açıldığı ve Haziran ayında karara bağlanacağı açıklanmış. Bugüne kadar mahkemenin aldığı gizlilik kararına titizlikle uyduk ve hep sustuk. Ama mademki karşı taraftan biri konuştu; kısaca net bir cevap vereyim: Mahkemenin her iki tarafı sevk ettiği ve SON SÖZÜ SÖYLEYECEK KURUM OLAN ADLİ TIP KURUMU, DNA İNCELEMESİNİ BİTİRDİ VE BİYOLOJİK BABALIK İDDİASINI REDDETTİ. Benim ve Avukatım Murat Ergün için konu kapanmıştır... Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.