Yalı Çapkını bir ülkeye daha ihraç edildi

Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in başrollerindeki Yalı Çapkını dizisi yurt dışı rekoru kırmaya devam ediyor. Dizinin yayımlanacağı yeni ülkeler belli oldu

Yalı Çapkını bir ülkeye daha ihraç edildi
Yayınlanma:

Yalı Çapkını dizisi, Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un başrollerini üstlendiği yapım, uluslararası pazarda büyük bir ilgiyle karşılanmaya devam ediyor. Son olarak, dizi için önemli bir anlaşma daha yapıldı.

Türk dizilerinin yurt dışındaki başarısı, giderek artıyor. Televizyongazetesi.com'da yayımlanan bir habere göre, Yalı Çapkını dizisi, Türkiye'deki performansı düşse de yurt dışında büyük ilgi görüyor. Dizi, pek çok ülkede yayınlanmaya devam ediyor ve satışları hızla artıyor.

Son olarak, Peru'da Latina Televisión kanalında Yalı Çapkını dizisinin 29 Nisan'dan itibaren yayınlanacağı açıklandı. Bu haber, dizinin uluslararası alandaki popülaritesini bir kez daha gösteriyor.

Türkiye'de reytinglerde düşüş yaşayan dizi, yurt dışında ise büyük ilgi görüyor. Eccho Rights tarafından uluslararası dağıtımı yapılan dizi, dünya çapında 120'den fazla bölgeye lisanslanmış durumda. Ancak, dizinin geleceği hakkında belirsizlik devam ediyor. Reytinglerdeki düşüş ve hikayeye yöneltilen eleştiriler, 3. sezonun başarısını etkileyebilir.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.